Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar söküm bir yandan devam ederken aracın ruhsatını inceledim ve dikkatimi çeken bir noktaya takıldım. Bilen arkadaşlar bu konuda beni bilgilendirirseniz memnun olurum.
Benim aracımın ruhsatında;
Ticari Adı : BOXER 350L KARAVAN
Araç Sınıfı : N1
Cinsi: Kamyonet (KARAVAN)
yazdığını...
Selam arkadaşlar karavanımı soymaya devam ediyorum. Bu gün en son şaseye kadar soymaya karar verdim :smiley:) işimden dolayı sadece pazar günleri veya cumartesi öğleden sonraları ilgilenebiliyorum.
Selam arkadaşlar karavanımı soymaya devam ediyorum. Bu gün en son şaseye kadar soymaya karar verdim :)) işimden dolayı sadece pazar günleri veya cumartesi öğleden sonraları ilgilenebiliyorum.
Seykoc Alüminyum fabrika satış birimi ile görüştüm, 5083 ve diğer ürünlerde de en 2mt üzerinde ürünleri olmadığını söylediler maalesef.
Yinede bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorum aynı zamanda tekne sahibi biri olmam nedeniyle çok işime yarayacak bir bilgi oldu.
Merhaba arkadaşlar,
İşimden fırsat bulabildikçe araştırma yapıyorum. Aracı uzatmak yerine, aracın alkovenine sonradan yapılan ön yatak ilavesi, polyesterin doğru yapımaması nedeni ile su alıp bozulmuştu(en başta paylaştığım fotoğraflarda da çok net görülüyor).
Bu kısmı komple kesip biraz...
Şimdi aracın karavan kısmını (şaseyle birlikte)yaklaşık 100-150cm kadar uzatıp, çeki demiri ve arkaya motor ve bisiklet taşıyıcı eklemeliyim. Bu işlemler tek bir tadilat projesiyle mümkün mü dür yoksa ayrı ayrı tadilat projeleri mi hazırlanacak bu işlemleri öğrendikten sonra kolları sıvayacağım...