cip kullanıcısının son içeriği

1. cip

Karavanimin Onarimi Aşamasinda Yardim Ve Önerİlerİnİz

Konuya açıklık getirebilecek kimse yok mu?
  2. cip

Arkadaşlar söküm bir yandan devam ederken aracın ruhsatını inceledim ve dikkatimi çeken bir noktaya takıldım. Bilen arkadaşlar bu konuda beni bilgilendirirseniz memnun olurum. Benim aracımın ruhsatında; Ticari Adı : BOXER 350L KARAVAN Araç Sınıfı : N1 Cinsi: Kamyonet (KARAVAN) yazdığını...
  3. cip

sökümde sona yaklaştım.
  4. cip

Çalışmalar ağır aksak ilerliyor :)
  5. cip

Alkoven Yapım Teknikleri...

Takip
  6. cip

Teşekkür ederim Sayın ince999
  7. cip

Selam arkadaşlar karavanımı soymaya devam ediyorum. Bu gün en son şaseye kadar soymaya karar verdim :smiley:) işimden dolayı sadece pazar günleri veya cumartesi öğleden sonraları ilgilenebiliyorum.
  8. cip

Selam arkadaşlar karavanımı soymaya devam ediyorum. Bu gün en son şaseye kadar soymaya karar verdim :)) işimden dolayı sadece pazar günleri veya cumartesi öğleden sonraları ilgilenebiliyorum.
  9. cip

Seykoc Alüminyum fabrika satış birimi ile görüştüm, 5083 ve diğer ürünlerde de en 2mt üzerinde ürünleri olmadığını söylediler maalesef. Yinede bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorum aynı zamanda tekne sahibi biri olmam nedeniyle çok işime yarayacak bir bilgi oldu.
  10. cip

Teşekkür ederim araştıracağım.
  11. cip

Merhaba arkadaşlar, İşimden fırsat bulabildikçe araştırma yapıyorum. Aracı uzatmak yerine, aracın alkovenine sonradan yapılan ön yatak ilavesi, polyesterin doğru yapımaması nedeni ile su alıp bozulmuştu(en başta paylaştığım fotoğraflarda da çok net görülüyor). Bu kısmı komple kesip biraz...
  12. cip

Satılık 12v Komprosörlü Karavan Veya Tekne Buzdolabı

Merhaba buzdolabı duruyor, dış ölçüler yaklaşık 52x60x82cm dir.
  13. cip

100-150cm kadar uzatmak istiyorum.
  14. cip

Şimdi aracın karavan kısmını (şaseyle birlikte)yaklaşık 100-150cm kadar uzatıp, çeki demiri ve arkaya motor ve bisiklet taşıyıcı eklemeliyim. Bu işlemler tek bir tadilat projesiyle mümkün mü dür yoksa ayrı ayrı tadilat projeleri mi hazırlanacak bu işlemleri öğrendikten sonra kolları sıvayacağım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri