Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vergide içinde bulunulan sene 1 olduğuna göre şu anda 2021 1 yaş,2020 2 yaş,2019 3 yaş 2017 4 yaş, 2016 5 yaş yani 2015 model de ÖTV olmamalı. Diğerinde ise üretim değilde trafiğe çıkış tarihi ilk yaşı olmalı.
T4 syncro var ilanlarda fakat karavan . Transitler emin olmamak ile beraber kısa şase de var.
Uzun şase nadir gördüm. Sprinter 4x4 ler sahiplerince altın muamelesi görüyor. (çünkü altın)
4 motion vw minibüs(transporter ,caravelle) Ducatolar da var . Velhasıl her biri özel araç sahip olan...
İkisinin KDV si % 1 değidir herhalde, sandalın KDV si % 1 diye düşünüyorum. Satıcı ifade ederken yanlış ifade etmiş olmalı. Ek olarak alınan % 1 KDV li sandal, % 18 KDV li olan motorun KDV sini % 1 düşürür mü? Bu soruya cevap lazım. Düşürür ise motorun % 17 si nerde ?? Kafam karıştı;))
1- Her ikiside olabilir. Şavşat Karagölde konaklama var. Borckada emin değilim.
2-Akşamüstü Trabzon'dan Şavşat uzak olur. Borçka Karagölde konaklama varmı emin değilim. Dolayısı ile akşam çok mantıklı olmaz.
3-Hava tahmini yükseklerde gezeceginiz için çok gercekçi olmaz. Ama yağmurluk alsanız...
Bir satıcıda 2800 kg çeker yazıyordu. Bosal marka .
Siz arabanın ne kadar çekebileceğini mi sordunuz.? Öyleyse araç kaynaklı teknik sıkıntı olacağını sanmam . Günümüzde 1.3 ve 1.6 dizellerle karavan çekiliyor. Custom 2.2 motor diye biliyorum. Dolayısı ile bu aracın çekebileceği karavanın...
Bende 2010 modelini kullanıyorum. Yakıt ortalamasını görüyorum. Kalanı bende de yok. Ön korumalık malüm sitede var. İki tıp var zannedersem biri tam oturuyor.Kolay gelsin..