citroen_16v kullanıcısının son içeriği

1. C

2001 Vogue

arkadaslar aracımı satıyorum kısaca eas ta hata yok körükler sıfır radyatörde kaloriferde kaçak göçek yok 3. sahibiyim 126000 kmde aldım suan 156 000 km de ilk lpg yi ben takdırdım evveliyatında lpg yok koltuklar iç döşeme söylememe gerek yok uzun yolda 41 kuruş sehir içi 60-63 arası degişiyor...
  2. C

Alınık 99-01 Range Rover

Ynt: Alınık 99-01 Range Rover whats ap kullanıyosan numaramı ekle fotoları gonderıyım ordan
  3. C

Alınık 99-01 Range Rover

Ynt: Alınık 99-01 Range Rover normalde satmayı dusunmedıgım ıcın ılan koymadım ama yarın fotolarını cekıp koyarım bandrolu yatırdım ustunde prince marka lpg var 4800 tl ben taktırdım aracta bmw den takılma navıgasyon var ama cd sını bulamadım eas motorunu adem ustada degıstırdım ufak tefek...
  4. C

Alınık 99-01 Range Rover

Ynt: Alınık 99-01 Range Rover merhabalar bende 2001 range rover vogue modeli var 3. sahıbıyım aracın kazası belası yok orjınal km sınde lpg yi ben taktırdım eveliyatında hiç takılmamış körükleri eas motoru ve kendi motoru sıkıntısızdır adem ustadan bilgi alabilirsin sadece sunroof ta arızası...
  5. C

4.6 Range Rover 95-2001 Arası Ön-arka Suspansıyon Kıtı Gelmiştir.

Ynt: 4.6 Range Rover 95-2001 Arası Ön-arka Suspansıyon Kıtı Gelmiştir. slm elinizde p38 ön fren kaliperi mevcutmudur varsa fiyatı nedir teşekkürler
  6. C

Teşekkür

Burdan adem ustaya teşekkürü borç bilirim p38 aracımın block valve ve eas motorundaki arıza sebebiyle ade ustayı ziyaret ettim kendisi sagolsun block valve contaları ve eas motorunu sıfırından daha iyi hala getirdi eskişehirde kimsenin çözemediği kilit sistemi ile ilgili şikayetimi hemen...
  7. C

Acil Yardım

arkadaşlar bayram dolayısı ile samsuna geldim yolda gelirken eas fault verdi 300 km inik geldim böbrek taşım kalmadı.bende eas programı var resetlemek için ama block valve kacak var samsunda yönlendirebileceginiz saglam bir usta varmıdır acil...
  8. C

P38 Piyano Mili Kırıldı

Ynt: P38 Piyano Mili Kırıldı eek55 fiyat olarak kaça aldınız susturucuları
  9. C

P38 Piyano Mili Kırıldı

Ynt: P38 Piyano Mili Kırıldı aracın motoru 3 fotoda subap ların oldugu gibi resmen zift olmuştu bunları pazar gunu kazıyarak tinerle güzelce temizliyerek ayna gibi yaptık sıra parçaların gelmesinde.
  10. C

P38 Piyano Mili Kırıldı

Ynt: P38 Piyano Mili Kırıldı taze fotolar
  11. C

P38 Piyano Mili Kırıldı

Ynt: P38 Piyano Mili Kırıldı 2015 e kadar şuan muayenesi var ustam muayene zamanı tekrar takılabılecek şekilde halledicek
  12. C

P38 Piyano Mili Kırıldı

arkadaşlar dün itibari ile piyano milini kırmış bulunmaktayım.bugun ustamla motoru komple dışarı aldık bende önceki sahibi yada ilk sahibi yağ değiştirmenin ne demek olduğunu bilmiyormuş galiba motorun içi katran gibi kaplanmış yarın saat 10 da temizleme merasimi var.komple motoru...
  13. C

Range Rover P38 Kullanıcıları Lütfen Bu Başlıkta Tanışalım Parça Desteği veTakas

Ynt: Range Rover P38 Kullanıcıları Lütfen Bu Başlıkta Tanışalım Parça Desteği Vetakas adem bey cevap için teşekkurler bugunde aracım yolda buyuk ıhtımalle manifold tan patlama yaptı benim düşüncem... adem bey vites d deyken titreme gaza yuklenıncede patlatma var ben eskişehirdeyım engin...
  14. C

Range Rover P38 Kullanıcıları Lütfen Bu Başlıkta Tanışalım Parça Desteği veTakas

Ynt: Range Rover P38 Kullanıcıları Lütfen Bu Başlıkta Tanışalım Parça Desteği Vetakas birde aracım ile sorunum var p38 lerin sadece kontak açıkken mi bagajı açılıyor yoksa ayarlarda sıkıntımı var?
  15. C

Ynt: Range Rover P38 Kullanıcıları Lütfen Bu Başlıkta Tanışalım Parça Desteği Vetakas kadir aradığın parçayı bulabildinmi bulduysan nerden buldun??ve kaça buuldun teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri