Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Re: Ynt: Ruhsatta 5 Koltuk Yazanlar Dıkkat
Eger arka koltugunuzda 3 adet emniyet kemeri var ise 5 kisi gecer. Ama yok ise sanslisiniz cunku mumkun degil iki kapili modellerde ilk baktiklari sey koltuk sayisi emniyet kemeri.
ÇAGIN KAYA
Re: Ynt: Jimny Arka Spoiler
Bende oyle biliyorum şaşırdım vidali oldugunu okuyunca 150 tl ye satiliyor bakalim alacagim bende. Siz gule gule kullanin Jimny e arka spoiler yakisiyor.
ÇAGIN KAYA
Merhabalar size 215/75/15 Bf Goodrich
AT all terrain oneririm. Fiyat konusunda
satici ile irtibata gecerseniz daha saglikli
olur diye dusunuyorum.
ÇAGIN KAYA
TUV gorevlisi ve emniyette bu konuyu sordugumda bana muayeneleri TUV yapmadan once +1 , -1 koltuk muayenede cok ciddiye alinmiyordu fakat TUV koltuk sayilarini net istiyor cok dikkat ediyor dediler.
ÇAGIN KAYA
Re: Ynt: Ruhsatta 5 Koltuk Yazanlar Dıkkat
Ben Ankara da yasiyorum.
Bana da TUV den aynisini soylediler
fakat Ankara Trafik Şubesine gittigimde
aracin 4 koltuklu oldugunu gosteren
uretici veya ithalatcidan belge istediler.
ÇAGIN KAYA
Ynt: 2007 Model Ve Üzeri Jimny Sahiplerinden Yardım Ricası
Katılıyorum. Bende soktum tamponu ve kısmen bazı parcaların uc kısımlarında paslanma baslangıcı var.
Ynt: Ruhsatta 5 Koltuk Yazanlar Dıkkat
Ben size nasıl hallettiğimi anlatayım,
Izmitteki Suzuki genel merkezinde Fatih bey var sağolsun çok yardımcı oldu kendisi çok teşekkür ederim. Fatih bey e ruhsatınızı tarayıp
adresinizle ve telefon numaranızla beraber durumu açıklayan bir mail...
Ynt: 2007 Model Ve Üzeri Jimny Sahiplerinden Yardım Ricası
Ben Ankaradayım aracım 2006 model çok azda olsa bahsettiğiniz bölgelerde paslanma baslangıcı var.
Re: Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Her ne kadar bizi bir araya getiren ortak noktamız offroad olsa da, grubu grup yapan ve birlikteliği sağlayan harcı oluşturan ortak değerlerimizin artık hepimiz için ortak olmadığını ve ilk baştaki düşüncelerden uzaklaşıldığını farketmiş...
Re: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Harika bir gunmus nefiss Ingiltereden selamlar saygilar :)) Burak hangi tren seninki super mario kilikli makinist gibi olmusun o sapkayla