CKAYA kullanıcısının son içeriği

1. CKAYA

Ruhsatta 5 Koltuk Yazanlar Dıkkat

Re: Ynt: Ruhsatta 5 Koltuk Yazanlar Dıkkat Eger arka koltugunuzda 3 adet emniyet kemeri var ise 5 kisi gecer. Ama yok ise sanslisiniz cunku mumkun degil iki kapili modellerde ilk baktiklari sey koltuk sayisi emniyet kemeri. ÇAGIN KAYA
  2. CKAYA

Jimny Arka Spoiler

Re: Ynt: Jimny Arka Spoiler Bende oyle biliyorum şaşırdım vidali oldugunu okuyunca 150 tl ye satiliyor bakalim alacagim bende. Siz gule gule kullanin Jimny e arka spoiler yakisiyor. ÇAGIN KAYA
  3. CKAYA

Jimny Arka Spoiler

Serhat bey, Bende dusunuyorum ama vidalari oldugunu bilmiyordum. Ilginc oldu baska arka spoileri olan varsa bilgi verecektir. ÇAGIN KAYA
  4. CKAYA

Yükseltme Yapmadan 15inç Jant Da Max. Kaç Yanak Lastik Kullanabılırım?

Engin arkadaşımız zaten gerekli açiklamayi yapmis fazla soze gerek yok. Tesekkurler Engin. ÇAGIN KAYA
  5. CKAYA

Yükseltme Yapmadan 15inç Jant Da Max. Kaç Yanak Lastik Kullanabılırım?

Merhabalar size 215/75/15 Bf Goodrich AT all terrain oneririm. Fiyat konusunda satici ile irtibata gecerseniz daha saglikli olur diye dusunuyorum. ÇAGIN KAYA
  6. CKAYA

TUV gorevlisi ve emniyette bu konuyu sordugumda bana muayeneleri TUV yapmadan once +1 , -1 koltuk muayenede cok ciddiye alinmiyordu fakat TUV koltuk sayilarini net istiyor cok dikkat ediyor dediler. ÇAGIN KAYA
  7. CKAYA

Re: Ynt: Ruhsatta 5 Koltuk Yazanlar Dıkkat Ben Ankara da yasiyorum. Bana da TUV den aynisini soylediler fakat Ankara Trafik Şubesine gittigimde aracin 4 koltuklu oldugunu gosteren uretici veya ithalatcidan belge istediler. ÇAGIN KAYA
  8. CKAYA

Re: Ynt: Ruhsatta 5 Koltuk Yazanlar Dıkkat Sayin Elgin Sayinalp, PM den sizinle Fatih bey in mail adresini paylastim. Bilgilerinize. ÇAGIN KAYA
  9. CKAYA

2007 Model Ve Üzeri Jimny Sahiplerinden Yardım Ricası

Ynt: 2007 Model Ve Üzeri Jimny Sahiplerinden Yardım Ricası Katılıyorum. Bende soktum tamponu ve kısmen bazı parcaların uc kısımlarında paslanma baslangıcı var.
  10. CKAYA

Ynt: Ruhsatta 5 Koltuk Yazanlar Dıkkat Ben size nasıl hallettiğimi anlatayım, Izmitteki Suzuki genel merkezinde Fatih bey var sağolsun çok yardımcı oldu kendisi çok teşekkür ederim. Fatih bey e ruhsatınızı tarayıp adresinizle ve telefon numaranızla beraber durumu açıklayan bir mail...
  11. CKAYA

2007 Model Ve Üzeri Jimny Sahiplerinden Yardım Ricası

Ynt: 2007 Model Ve Üzeri Jimny Sahiplerinden Yardım Ricası Ben Ankaradayım aracım 2006 model çok azda olsa bahsettiğiniz bölgelerde paslanma baslangıcı var.
  12. CKAYA

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Re: Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Her ne kadar bizi bir araya getiren ortak noktamız offroad olsa da, grubu grup yapan ve birlikteliği sağlayan harcı oluşturan ortak değerlerimizin artık hepimiz için ortak olmadığını ve ilk baştaki düşüncelerden uzaklaşıldığını farketmiş...
  13. CKAYA

Re: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Herkese gunaydin...
  14. CKAYA

Re: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Harika bir gunmus nefiss Ingiltereden selamlar saygilar :)) Burak hangi tren seninki super mario kilikli makinist gibi olmusun o sapkayla
  15. CKAYA

Re: Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ahanda isabet olmussss harika cok mutlu oldum bensiz gitmeyinnnnnnn ;D ÇAGIN KAYA

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR