clgn_ghost kullanıcısının son içeriği

1. clgn_ghost

Avrupayı Aracımla Geziyorum

Teşekkürler. Biraz daha araştırayım o halde günlükler falan.
  2. clgn_ghost

Avrupayı Aracımla Geziyorum

Gezmek sorun değil, o her yiğidin harcı dır. Benim merak ettiğim asıl konu o kadar gezecek kadar boş zaman ve öldürülecek parayı nasıl buluyorsunuz? Ben bu konuda fikirlerinizi rica ediyorum.
  3. clgn_ghost

Rize Gezisi

Evet, koordinatlarından bahsettiğiniz yeri biliyorum. Fakat adını duymamıştım. Küçük, etrafı karlarla kaplı tepeler olan güzel bir göl var orada. Derenin kaynağı orası. İsmimin türkçe olmaması bir tezat oluşturabilir. Anlatmaya çalıştığım ortada. İzmirli birisinin ekonomik sıkıntısı yoksa ve...
  4. clgn_ghost

Rize Gezisi

Aygır gölünden haberim yok. Belki küçük az bilinen bir göldür veya Rizede değildir. Yanlız sen anlatmaya çalıştığım şeyi pek anlamadı. Bu bir türk sitesi, fakat takma adım benim şahsımla ilgili. İster ingilizce ister rusça olur. Fakat yer adlarının Türkçesi varken Rumcasını kullanmak saçma geldi...
  5. clgn_ghost

Rize Gezisi

Şuan o yerlerin isimlerine baktım da çok saçmalamışlar. Pokut ve Gito aslen yayla değil, çamlıhemşinin mahalleleriymiş. Ve eminim isimleri Rumca değildir. Yani her yerin türkçe ismi varken turizmde rizeyi rumlaştırmaları çok aptalca. Oralar Çamlıhemşin, öyle saçma sapan bi yer ismi yok burada.
  6. clgn_ghost

Rize Gezisi

Ben bir rizeli olarak Rizede pokut, gito gibi yayla isimleri olduğunu bilmiyorum. Araştırmanız kısmında bir hata var. Zira burada her yerin ismi Türkçe (burası da Türkiye). Yani yerlerin adlarını tam olarak öğrenemezseniz sorun yaşayabilirsiniz. Ayrıca karagöl de Artvin iline ait bir yerdir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri