Cocuk kullanıcısının son içeriği

1. C

Motokaravanda 7-24 Yaşam

Bu arada üst kısımda yazdıklarıma bakıp Transporter'da sürekli yaşanabilir şeklinde algılanmasın. Sürekli yaşanmaz. Araç dar. Ufak gelir sürekli yaşamak için ne kadar geniş o kadar iyi. Uzun şase veya geniş araç olursa iç kullanımı daha rahat olur. Ben minişase aldım. Çünkü şehir içi de...
  2. C

Motokaravanda 7-24 Yaşam

Benim karavanım yok. Sürekli kamp kurup bir yere sabit kalmaktan sıkıldığım için yaz başında Wolkswagen Transporter araç alıp içini konaklayabileceğim ve gezebileceğim, aynı anda istediğim an normal araç gibi kullanabileceğim, işe gidip geleceğim 5 koltuklu,arkası boş , camlı van ( komple cam...
  3. C

Motokaravanda 7-24 Yaşam

Aracın arka kısmında yatay olarak yatak olanlarda aracın boyutlarına bakabilirmisin sığıp sığmayacağına. Bende yaptım o şekilde. Transporter ın yatay olarak genişliği 1.60 cm. Bu nedenle sığmıyorum. Arka koltuğu yatırıp o şekilde öne doğru uzanıyorum. Böylece 2 mt oluyor.
  4. C

Motokaravanda 7-24 Yaşam

Eğer içinde yaşayacaksan büyük geniş araç almaya özen göster. Bu yaz başında Wolkswagen transporter aldım. Tuvalet hariç beni idare edecek herşeyi yaptım. Bayramla birleştirip 17 günlük bir tura çıktım. Çokta güzel oldu. Fakat sürekli kalayım desem transporter da yapamam. Yüksek ve geniş araç...
  5. C

Ege'nin Güney Kısmında Önereceğiniz Yerler Neresi?

Tura çıktım. Oldukça güzeldi. Yüzmeyi iyi bilip dalgalarla oynicam diyen varsa ; mutlaka gidin diyeceğim yer Kaputaş Plajı Tekne turu için eğlence istiyorsanız Kemer veya Didim. Sakinlik, huzur, taş, kaya, denizin içini izlemek istiyorsanız Kaş'ı öneririm. Doğasına her bir şeyine aşık olup...
  6. C

Karavan mı Yelkenli mi?

Bu sene Fethiye'ye gittim. Aşık oldum. Seneye denizden de gezmek istiyorum. Araçla ulaşamadığım tepeden baktığım vay anasını dediğim yerler oldukça fazlaydı. Büyük birşey düşünmüyorum. Fiber tekne alacağım. Kamaralı 5 mt. Römork alacağım. Transporter aracımın arkasına bağlayıp çekip götürcem...
  7. C

Motokaravanda 7-24 Yaşam

2. el al. Geçenlerde ben baktım güzel bir tane görmüştüm. 2009 modeldi. Sıfırı 52.000 olan çekme karavanı 29.000 TL ye satıyorlardı. Bir şeyi tek olarak sıfırdan yapmak, ikinci el almaktan daha uygun olacağını düşünmüyorum. Pek çok kişi alıyor fakat tam olarak kullanmıyor. 2-3 yıl kenarda...
  8. C

Ege'nin Güney Kısmında Önereceğiniz Yerler Neresi?

27 ağustos itibariyle Zeytinli Rock Festivali sonrası Volkswagen Transporter aracımla 10 günlük tura çıkacağım. Fethiye - Ölüdeniz - Marmaris - Kaş'a gitmeyi düşünüyorum. Buraya mutlaka uğra diyeceğiniz yerleri yazarsanız sevinirim. Konaklama problemim yok. Aracımda herşeyim var...
  9. C

Öğrenci Cebine Uygun Kamp Alanları

Ücretli kamp alanlarında ortalama fiyat çadır başı günlük 40-50 tl. Bence kriterlerinizi belirleyin. Deniz olacakmı, nasıl olacak? Soğuk mu sıcakmı taşmı kummu temizmi eh işte mi? Şoförlüğünüz iyimi? Kaç km uzakta olabilir? Ucuz kamp olur. Zaten yolda yakarsınız o yakıtı :)
  10. C

İstanbul'a Yakın Kamp Alanı

Anadolu yakasında oturuyorsanız : İzmit'te Kefken le Kerpe arasında Kuyucak veya Kumlucaydı ismini tam hatırlamıyom. Orman bakanlığına ait kamp var. Fiyatları 3 sene önce 30 tl vermiştim. Güzeldi orasıda. Ama bayramda nasıl olur bilmiyom. Eylülde son demlerinde keyif çayı tadındaydı.
  11. C

Keşan dan Enez yönüne gidince deniz kenarlarında kamp alanına girmeksizin karavan ile veya çadırla kamp yapanlar mevcut. Ama bu bölüm için sinek ilacı vs mutlaka bulundurun. erikli çok dolu olur ondan yazmıyorum.
  12. C

Keşan dan Enez yönüne gidince deniz kenarlarında kamp alanına girmeksizin karavan ile veya çadırla kamp yapanlar mevcut. Ama bu bölüm için sinek ilacı vs mutlaka bulundurun. erikli çok dolu olur ondan yazmıyorum.
  13. C

Söylediğiniz kriterlere uyan yer : Keşan - Gelibolu yolu üstünde Kömür limanı. 5-6 sene önce gitmiştim. Doğal bir yer. Silivri-tekirdağ merkez arasında deniz kirli. Buraları kamp için önermem. Uçmakdere güzel. Kumbağdan biraz ileride. Bayramda kalabalık olur. Biraz daha gidin Hoşköy ile...
  14. C

Ege Bölgesi'nde Ücretsiz Kamp Yerleri

Sevgi plajı, kuşadası na 15 km uzaklıkta. Davutları geçince Güzelçamlı beldesinde. Ordaki halkın hepsi bilir. Festival için gitmiştim. Şu anda da Zeytinli de festivaldeyim. Sevgi plajının orda aracı içeri ağaçlık alana park ederseniz 20 tl günlük ücret vardı. Dışarı park edince o da...
  15. C

Etkinlik Dönüşü Ekipmanlarınızı Nerede Tutuyorsunuz?

Herşeyi kamp bitimi tekrar kendi çantalarına koyarken kontrol ediyorum. Araca yüklüyorum ve bir sonraki kampa kadar dokunmuyorum. Eğer çamurlu vs ise eve dönünce temizlerim. Yoksa dokunmam. Gittiğim yerde absürt ve ani şekilde çıkmam gerekmiyorsa herşeyi temiz şekilde yerli yerine yerleştirip...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR