colt35 kullanıcısının son içeriği

1. C

Mağaraya Giriş

Arkadaşım bilip bilmeden konuşma bu işler zaman ve imkan meselesi bu memlekette. Yoksa o kadar bizimde kafamız çalışıyor. Bir engel var ki hayallerimizin peşinden koşamıyoruz. SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. C

Gezenbilir 9. Geleneksel Kış Kampı; Ercova Yaylası (31 Mart - 01 Nisan) Raporu

Merhaba Efe bey ne kadar güzel zaman geçirmişsiniz gerçekten imrendim.Odun ateşinde pişen etin ve çayın tadına doyum olmaz zaten hele birde böyle güzel bir muhabbet ortamında,doğayla baş başa,şehrin kalabalığından uzak olursa.Kendimi bildim bileli doğa sporlarına,kampçılık,mağaracılık gibi...
  3. C

Mağaraya Giriş

Can atıyorum böyle bir spor yapabilmek için ama bir türlü imkanım olmuyor. Kendi çapımda araştırmalar yaparak bütçem dahilinde tedarik edebildiğim ekipmanlarda edindim. Örneğin kafa lambaları,ışık çubukları,termal battaniye,outdor bıçaklar ve çakılar,matara,termos,magnezyum çubuğu,küçük...
  4. C

Mağaraya Giriş

Can atıyorum böyle bir spor yapabilmek için ama bir türlü imkanım olmuyor. Kendi çapımda araştırmalar yaparak bütçem dahilinde tedarik edebildiğim ekipmanlarda edindim. Örneğin kafa lambaları,ışık çubukları,termal battaniye,outdor bıçaklar ve çakılar,matara,termos,magnezyum çubuğu,küçük...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR