Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dediğiniz gibi ithallere yetse gücümüz zaten onu alırdık ama fiyatlar en az 2 kat. Bunların kalitesi işçiliği ortada. Gittiğimiz kamplarda tanıştığım yerli karavan kullananların da eksikleri olduğınu duydum. İthaller zaten bizim karavanların yanında mercedes gibi duruyor. Herkes gönlünce...
Sizinle tartışmaya girmeyeceğim. Son kez cevap veriyorum. İstediğim ürüne istediğim parayı verebilirim. Buraya gelip iyi kötü yanlarını da yazabilirim. Ama siz bana aşağıdakileri diyemezsiniz. Bu yazdıklarınız karavana ne kadar para verip sonra tamirle uğraşmamı eleştirmek değil, açık ve net bir...
Herkese tekrar merhaba,
1 yaşında bir çocuğum var ve işlerim de çok yoğun bu sebeple fırsat bulup da tekrar yazamadım. Karavanı aldığımdan beri 3 kere kampa gitme fırsatımız oldu. İlki İznik La Cabana, ikincisi Kazdağı Kamp ve son olarak da Yalova'da Cevizlibahçe.
Yukarıda incelemede...
Merhaba,
Kısa bir süre önce 11 aylık oğlumuzla Dikili Bademli'de kamp alanında tatil yapan bir arkadaşımızın yanına gittik. Oğlumuzun kamp alanında çok eğlendiğini görünce zaten uzaktan uzaktan ne güzel bir hobi diye baktığımız karavancılığa girme kararı aldık. İthal karavanların fiyatları epey...
Merhaba,
Biraz zaman geçmiş üzerinden ama benim de merak ettiğim bir konuya değinmişsiniz o yüzden alıntıladım. Diğer arkadaşların da yorumlarını bekliyorum. Bir süredir eşimle karavan niyetine girdik. Daha önce hiç tecrübemiz olmadığından dolayı giriş için biraz uygun bir model almayı uygun...
Merhaba,
Yine bir “şu aracı almak istiyorum tecrübeli arkadaşlarım fikirlerini bekliyorum” başlığı :)
Eve 2. araç alma niyetine girdik ve bu ikinci aracın biraz dağ bayır gezdirir olması güzel olur diye düşündük. Biraz baktım araçlara jimny veya grand vitara 3k arasında kaldım ama çoğunlukta...