Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Petkim'in içinde tarama başlangıç ve birim sürecinde hep oradaydım armarin dubasini ilk ben oraya getirdim sonra Burak Furkan Splitbarge i tarama işleri bitince limanda tadım kaçtı operasyon falan yapılmıştı istifami verip ayrıldım dusunceler bana göre değildi sizide Allah kurtarsın umarım...
İzmirdesiniz sanırım Petkim'de 1.5 yıl deniz operasyon müdürlüğü yaptım gemiyi ilk biraktigimda İstanbul'da albedo denizcilikteydim sonra komple deniz işini bıraktım düzen bozuldu yat kiralama kurdum Aden Yatching adında ordan devam ediyorum kendimizce :) şimdi muhabbetler gecicence deniz...
Birde mesela 3.2 ml320 motorlular var 2300 Mercedes motorluya denk geldim arka dikiz aynası olanlar sanırım full versiyonları yani şöyle düşünüyorum kötü bı araç alırsak sanayide bı sure yatıp kalkıcaz ayrica bı avantajim var eski mercedesciyiz ailecek 72 tek kapı E230 otomatic ile başladık...
Herkese çok teşekkürler özellikle size Volkan kaptan diyim sanırım sizde kaptansiniz merakım çok var soracaklarim da o kadar çok bı misafirim vardı burayla ilgilenemedim kusuruma bakmayin
Durum gitgide vahim oluyor sanırım araba bulamayacağız :) dağınık bölgelerde de olsak umarım herkes yardımcı olacaktır internette var ama acaba hangisi ? :)
Birde bugün dikkat ettiğim konu çoğu kamyonet olarak geçiyor arka kısımlarına koltuk sonradan konulmuş açıkçası Mercedes olduğu için motor şanzıman dan korkmuyorum diffler Amerikan olduğu için onlardan da korkmuyorum 2. El i yok çokta önemli değil arazide verdiği keyif çok daha fazla önemli :)
Merhabalar tekrar tüm grup üyelerine, özellikle size Volkan bey böyle güzel bir konu altında bütün aracseverleeri bulusturdugunuz için bende bı Korando sahibi olmak istedim fakat çok karmaşa içerisinde bir araç kaçakçı arabasından tutun Suriye'den gelme diyen birçok araç sahibi var :) şaştım...
Merhabalar tekrar tüm grup üyelerine, özellikle size Volkan bey böyle güzel bir konu altında bütün aracseverleeri bulusturdugunuz için bende bı Korando sahibi olmak istedim fakat çok karmaşa içerisinde bir araç kaçakçı arabasından tutun Suriye'den gelme diyen birçok araç sahibi var :) şaştım...
SİZ NERDE YAPTIRDINIZ BU İŞLEMİ ŞİMDİ BENDE YÜKSELTMEYE ÇALIŞIYORUM TEKRAR O ARAÇTAN KURTULDUM ORJİNAL Bİ CJ M VAR 33 LASTİK TAKMAM İÇİN ÇOK ÖNERİ VAR KUPA TAKOZU VAR GET DEDİKLERİMİZ MAKAS KÜPELERİ VAR ORJİNAL KİT Bİ DÜNYA MASRAF ZATEN ALMASI DERT TAKTIRMASI DERT SİZ NE ÖNERİRSİNİZ