cptadmylmz kullanıcısının son içeriği

1. cptadmylmz

96-98 Grand Cherokee Bilgi Ekranı Satılık

vıc ekranı hala elinizde mevcut mu ? numara alabilir miyim?
  2. cptadmylmz

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Petkim'in içinde tarama başlangıç ve birim sürecinde hep oradaydım armarin dubasini ilk ben oraya getirdim sonra Burak Furkan Splitbarge i tarama işleri bitince limanda tadım kaçtı operasyon falan yapılmıştı istifami verip ayrıldım dusunceler bana göre değildi sizide Allah kurtarsın umarım...
  3. cptadmylmz

Elimde 2 adet unimog portal aks var çünkü ama kafamda da deli sorular :) buggy için sakliyordum ama kafam birden Korando ya döndü
  4. cptadmylmz

İzmirdesiniz sanırım Petkim'de 1.5 yıl deniz operasyon müdürlüğü yaptım gemiyi ilk biraktigimda İstanbul'da albedo denizcilikteydim sonra komple deniz işini bıraktım düzen bozuldu yat kiralama kurdum Aden Yatching adında ordan devam ediyorum kendimizce :) şimdi muhabbetler gecicence deniz...
  5. cptadmylmz

Birde mesela 3.2 ml320 motorlular var 2300 Mercedes motorluya denk geldim arka dikiz aynası olanlar sanırım full versiyonları yani şöyle düşünüyorum kötü bı araç alırsak sanayide bı sure yatıp kalkıcaz ayrica bı avantajim var eski mercedesciyiz ailecek 72 tek kapı E230 otomatic ile başladık...
  6. cptadmylmz

Herkese çok teşekkürler özellikle size Volkan kaptan diyim sanırım sizde kaptansiniz merakım çok var soracaklarim da o kadar çok bı misafirim vardı burayla ilgilenemedim kusuruma bakmayin
  7. cptadmylmz

Bir tane buldum gri siyah tarzı bı renk ama memleketi tehlikeli Kayseri de :) parça olarak sorun yaşadığınız yerler oluyor mu
  8. cptadmylmz

Eywah yandık desenize bunu anlayacak herhangi bir yer yok mu :)
  9. cptadmylmz

Şanzıman hangisi tercih edilmeli hangi modelde ne çıkıyor
  10. cptadmylmz

Durum gitgide vahim oluyor sanırım araba bulamayacağız :) dağınık bölgelerde de olsak umarım herkes yardımcı olacaktır internette var ama acaba hangisi ? :)
  11. cptadmylmz

Birde bugün dikkat ettiğim konu çoğu kamyonet olarak geçiyor arka kısımlarına koltuk sonradan konulmuş açıkçası Mercedes olduğu için motor şanzıman dan korkmuyorum diffler Amerikan olduğu için onlardan da korkmuyorum 2. El i yok çokta önemli değil arazide verdiği keyif çok daha fazla önemli :)
  12. cptadmylmz

Merhabalar tekrar tüm grup üyelerine, özellikle size Volkan bey böyle güzel bir konu altında bütün aracseverleeri bulusturdugunuz için bende bı Korando sahibi olmak istedim fakat çok karmaşa içerisinde bir araç kaçakçı arabasından tutun Suriye'den gelme diyen birçok araç sahibi var :) şaştım...
  13. cptadmylmz

Merhabalar tekrar tüm grup üyelerine, özellikle size Volkan bey böyle güzel bir konu altında bütün aracseverleeri bulusturdugunuz için bende bı Korando sahibi olmak istedim fakat çok karmaşa içerisinde bir araç kaçakçı arabasından tutun Suriye'den gelme diyen birçok araç sahibi var :) şaştım...
  14. cptadmylmz

Off-road Tampon Ve Istendiğinde Takılıp Sökülen Vinç

abi merakla bekliyoruz boyanmış halini ve sakıncası yoksakullandıgın kalıpları bende kullanmak ıstıyorum
  15. cptadmylmz

Acilll !! Istanbul Avrupa Yakası Cj Için Usta Arıyorum Yeni Cj Sahibiyim

SİZ NERDE YAPTIRDINIZ BU İŞLEMİ ŞİMDİ BENDE YÜKSELTMEYE ÇALIŞIYORUM TEKRAR O ARAÇTAN KURTULDUM ORJİNAL Bİ CJ M VAR 33 LASTİK TAKMAM İÇİN ÇOK ÖNERİ VAR KUPA TAKOZU VAR GET DEDİKLERİMİZ MAKAS KÜPELERİ VAR ORJİNAL KİT Bİ DÜNYA MASRAF ZATEN ALMASI DERT TAKTIRMASI DERT SİZ NE ÖNERİRSİNİZ

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri