crosstourer kullanıcısının son içeriği

1. crosstourer

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu
  2. crosstourer

Hayat Gezince Güzel -11-

Ynt: Hayat Gezince Güzel -11- Dostum paylaşımın için teşekkürler, çok güzel foto'lar çekmişsin anlatımında güzel olmuş eline sağlık belgesel tadında bir sürüş olmuş tekerin düz bassın..
  3. crosstourer

Motosikletle Nordkapp'a Yolculuk

Ynt: Motosikletle Nordkapp'a Yolculuk teşekkür ederim, bunu öğrendiğim iyi oldu dikkat ederim..
  4. crosstourer

Ynt: Motosikletle Nordkapp'a Yolculuk Çok teşekkür ederim, inşallah istediklerinizi yapma imkanınız olur.. Motorum 2012 model Honda vfr1200 Crosstourer. Kendisiyle bugüne kadar 20.000 km yol yaptık, bu onun ilk yurtdışı gezisi olacak
  5. crosstourer

Selamlar herkese, Temmuz ayında motosikletimle Nordkapp'a gitmeyi planlıyorum. Daha önceden bu rotayı yapmış olan arkadaşların tavsiyelerini alabilirim. Konaklama, otel-camping veya akaryakıt istasyonları hakkında..
  6. crosstourer

doğu avrupa gezisi

Ynt: doğu avrupa gezisi Selam, ben geçen yaz bu saydığınız ülkeleri motorsikletimle gezmiştim, Hırvatistan, Bosna, Arnavutluk, Makedonya için vize almanız gerekmiyor ilk çıkış noktanız Yunanistan olacaksa eğer buradan "çok giriş çıkışlı schengen vizesi" almanız durumunda diğer avrupa...
  7. crosstourer

20-21.10.2012 - Kayseri Kapadokya Turu

Ynt: 20-21.10.2012 - Kayseri Kapadokya Turu tebrikler arkadaşlar, güzel gezmişsiniz.. tekerinize taş değmesin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR