Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba;
Fiat Ducato panelvanlarda (bildiğim kadarı ile) Extra yüksek tavan ise sadece 15 m3'ler yükseltilerek 17 m3 hacme çıkarılmış olarak var (şase uzunluğu bu ikisinde aynı).
Otomatik vites seçeneği ise sadece normal 15 m3 hacmlillerde var.
Sizce önümüzdeki yakın yıllarda 8 - 11,5 ve 13...
Merhabalar;
Yüzmeye gittiğinizde çevrede anahtarınızı emanet edeceğiniz kimse yoksa aracınızın (motor, araba, karavan vb) anahtarını ne yapıyorsunuz?
İnternette başka forumlarda bulduğum bir öneri:
İmbolizer olmayan, eski tip klasik bir yedek anahtar yaptırıyorum. Cüzdan, telefon, asıl...
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Siz kullandığınız 3 sistemin modelini yazabilir misiniz? Ses açısından ne düşünüyorsunuz peki? Aynı mekanda uyumak sorun oluyor muydu ?
3 sistem dediğiniz güneş enerjisi (12v) + LPG (tüp) + ve klasik şehir şebekesi (220v) ile çalışan buz dolaplarına diyoruz değil mi?
Şehir şebekesine ulaştığım her kampta 220 v’u kullanarak günü kurtarırım. Buzdolabı Güneş olunca güneşi kullanır, olmayınca da (yada yetmeyince de) tüpten enerji...
Tercüme:
Soru: lütfen biri bana bu cihazları pego rifter veya citroen berlingo gibi bir aracın bagajındaki bir kamp kutusunda çalıştırırsak sorun olup olmayacağını söyleyebilir mi? Bunlar tek kabinli araçlar. Ses sorunu olur mu? ne kadar gürültü çıkarırlar? ve kapalı ortamda motorlarda...
Merhabalar;
Soracağım soru, yazacağın şeyler çok basitse bağışlayın. Hem oldukça yeniyim hem teknik konulardan da neredeyse hiç anlamıyorum.
Soru şunun üstüne:
Fiat Doblo, Pego Rifter gibi araçların arkasına konulan kamp kutularındaki (camping box) buzdolapları.
Epeydir inceliyorum:
-...
Bu arada özellikle bu firmayı işaret etmek niyetim yok, yazıda kastettiğim her hangi bir Avrupa ülkesi ve firması da olabilir ama yine de bahsi geçen İtalyan firmasının sayfasını da paylaşayım:
https://www.deporvillage.it/catalogsearch/result?q=Frigorifero+Dometic+CoolFreeze+CFX3
Minivan aracınızla İtalya turu yapmak için yola çıktığınızı varsayın. Bagajınızda kamp kutunuz, balkanları geçti ve Milano'ya kadar geldiniz. Burada google haritalardan baktığım kadarı ile Dometic'in mağazası var. Fiyatlara da baktım, Dometic CFX3 55 Litre kompresörlü üstten kapaklı buzdolabının...