cse kullanıcısının son içeriği

1. cse

Sizce Otomatik Ducato Seçenekleri Artar Mı?

Merhaba; Fiat Ducato panelvanlarda (bildiğim kadarı ile) Extra yüksek tavan ise sadece 15 m3'ler yükseltilerek 17 m3 hacme çıkarılmış olarak var (şase uzunluğu bu ikisinde aynı). Otomatik vites seçeneği ise sadece normal 15 m3 hacmlillerde var. Sizce önümüzdeki yakın yıllarda 8 - 11,5 ve 13...
  2. cse

Yüzerken Aracınızın Anahtarı ?

Şezlong nasıl çözüm oluyor ki? Bir de işletmesiz yerler için de dahil olmak üzere sormuştum soruyu.
  3. cse

Anahtarın şortu delmemesi için küçük bir buzdolabı poşetine sarıp cebe koymak belki işe yarayabilir.
  4. cse

Merhabalar; Yüzmeye gittiğinizde çevrede anahtarınızı emanet edeceğiniz kimse yoksa aracınızın (motor, araba, karavan vb) anahtarını ne yapıyorsunuz? İnternette başka forumlarda bulduğum bir öneri: İmbolizer olmayan, eski tip klasik bir yedek anahtar yaptırıyorum. Cüzdan, telefon, asıl...
  5. cse

Kamp Kutusu / Camper Box - Modüler, Sökülebilir, Taşınabilir - Ky/diy Proje

Hala forumu takip ediyor musunuz bilmiyorum ama, ne yaptınız ? Kamp kutusu yapabildiniz ve umduğunuz gibi oldu mu acaba?
  6. cse

Dometi̇c Kompresörlü Ve Normal Soğutucu Farki

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Siz kullandığınız 3 sistemin modelini yazabilir misiniz? Ses açısından ne düşünüyorsunuz peki? Aynı mekanda uyumak sorun oluyor muydu ?
  7. cse

3 sistem dediğiniz güneş enerjisi (12v) + LPG (tüp) + ve klasik şehir şebekesi (220v) ile çalışan buz dolaplarına diyoruz değil mi? Şehir şebekesine ulaştığım her kampta 220 v’u kullanarak günü kurtarırım. Buzdolabı Güneş olunca güneşi kullanır, olmayınca da (yada yetmeyince de) tüpten enerji...
  8. cse

H uzun, haftalar sürecek yolculuk planlarım var. Tabii şartlar istediğim gibi giderse.
  9. cse

Tercüme: Soru: lütfen biri bana bu cihazları pego rifter veya citroen berlingo gibi bir aracın bagajındaki bir kamp kutusunda çalıştırırsak sorun olup olmayacağını söyleyebilir mi? Bunlar tek kabinli araçlar. Ses sorunu olur mu? ne kadar gürültü çıkarırlar? ve kapalı ortamda motorlarda...
  10. cse

Merhabalar; Soracağım soru, yazacağın şeyler çok basitse bağışlayın. Hem oldukça yeniyim hem teknik konulardan da neredeyse hiç anlamıyorum. Soru şunun üstüne: Fiat Doblo, Pego Rifter gibi araçların arkasına konulan kamp kutularındaki (camping box) buzdolapları. Epeydir inceliyorum: -...
  11. cse

Hazır Avrupa Turundayken Buzdolabı Alıp Gelmek Olur Mu? % 52 Fark Var

Bu arada özellikle bu firmayı işaret etmek niyetim yok, yazıda kastettiğim her hangi bir Avrupa ülkesi ve firması da olabilir ama yine de bahsi geçen İtalyan firmasının sayfasını da paylaşayım: https://www.deporvillage.it/catalogsearch/result?q=Frigorifero+Dometic+CoolFreeze+CFX3
  12. cse

Hazır Avrupa Turundayken Buzdolabı Alıp Gelmek Olur Mu? % 52 Fark Var

Minivan aracınızla İtalya turu yapmak için yola çıktığınızı varsayın. Bagajınızda kamp kutunuz, balkanları geçti ve Milano'ya kadar geldiniz. Burada google haritalardan baktığım kadarı ile Dometic'in mağazası var. Fiyatlara da baktım, Dometic CFX3 55 Litre kompresörlü üstten kapaklı buzdolabının...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,995
Kayıtlı Üye Sayımız
166,745
Kaydolan Son Üyemiz
kreasus

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri