Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi?
Cavid Bey inanın ticari kullandıgım halde TR deki en temiz en bakımlı starex benimkidir :)
daha yan sanayi parça değmedi tüm parçaları orjinal yağın en kalitelisini koyuyorum. her bakımda tüm alt takımı kontrol edip...
Evet Zamanında hyundai-mitsubishi ortak çalışıyolardı. zannedersem hala motor konusunda ortaklıkları mevcut. :) starexin 4x4 ünü sadece videolardan seyrediyoruz :-\
Cavid Bey Şu anda starexi ticari olarak kullandıgım için pek camper kullanıma çeviremem. ama h1 i alınca inşallah bende bu kervana katılacam :)
ilk olarak iç tarafta ön kokpit ve koltuklarda modifikasyon ile başlamayı...
Avatarınızdaki Araçta Mitsubishi Delica , Hep binmek sahip olmak istedigim bir araçtı :) ama bende aynı alt yapıdaki starexe sahip oldum :)
aynen öyle :) o panelvanlara yapılan eziyetleri , yüklemeleri o biz daha iyisini yapana kadar en iyisi olan transporter varya ona yapsınlar bakalım ne hale gelecek ;D
h100 ün panelvan modelini getirsinler crdi motor...
4,5 ay sonra stareximi satip h1 alıyorum :) memnun falan olmadıgımdan degil daha donanımlı bir araç espsinden tutun herşey mevcut.
starexin parça fiyatları komik rakamlarda.
filtrelerin tanesi 10 lira orjinal ,
alt...
işte burada bir hata var , 2 ton üstü ağırlıgında , 2.500 cc haciminde bir motordan bahsediyorsunuz. bu değerlerde az yakan araç varmı ? 2.5 transportermı az yakıyor. emsallerine göre fazla falan yakmıyor aynı yakıyor...
Merhaba Melih Bey ,
Bir starex crdi kullanıcısı olarak araç hakkındaki tüm sorularınızı cevaplayabilirim.
öncelikle herkesin kulaktan dolma starexin koltuguna oturmamış kişilerin çıkarttığı çok yakıyor hurafesine...