Dadaşoffroad kullanıcısının son içeriği

1. D

Discovery 2 Genel Sorular Buraya

Fan sürekli olarak rolantide çalışıyor sadece motor suyu sıcaklığı 90 dereceye gelince fan hızlı soğutmaya geçmiyor . Discovery 2 lerde bu bir sorun mu yoksa normal mi ? Mesele bu. Çelişen bir durum yok. Teşekkür ederim
  2. D

Kusura bakmayın kafamda çok soru olunca biraz karmaşık yazmışım. Hararetin 90 derece ye geldiğinde fan acmamasini çözemedi ustalar. Bu arada çok teşekkür ederim sabırla yardimci olup soruları mı cevapladiginiz için
  3. D

klima fani ızgaranın ön tarafında yani radyatör'ün dışa bakan kısmında var. aklımda deli sorular :) 1 motor sıcaklığı arttığında dediğiniz gibi volan'a bağlı olan fan sürekli çalıştığı için hararet çubuğu ortada duruyor? 2 daha önce dediğim gibi hararet yükselmesi yaşamadım çok sıcak...
  4. D

Merhaba arkadaşlar land rover discovery 2 v8 4.0 aracimda radyatör fanı aracı çalıştırır çalıştırmaz calismaya başlıyor rolantide. Hani arac motor çok ısınır fan açar ugultulu şekilde çalışır çok hızlı döner hiç bu şekilde fan açtığını da görmedim. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan...
  5. D

Discovery 2 Almak Istiyorum.

Merhaba Bende sizin gibi disco zehir'ine kapıldım aldım başımı gidiyorum :) sizde aracınıza makyajlı disconun farlarını takmışsınız yeni farlar için tadilat gerekiyor mu yoksa uyumlu mu? tadilat maliyetli mi ?
  6. D

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. başakşehir'de bulunduğunu söylediğiniz ayhan usta, Evren oto Sanayide'ki Low2 Garage'ın sahibi Ayhan kalaycı mı ?
  7. D

Merhaba Öncelikle beni de aranıza "Gezenbilir" ailesine kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim.yaklaşık 7 ay önce 2000 model Land Rover Discovery 2 V8 4.0 Estate bir küheylan aldım. araç 235 bin'de benzin & lpg'li. forumda bu araç hakkında hatırı sayılır derce tecrübeli abilerim ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,171
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.