Dawn kullanıcısının son içeriği

1. Dawn

2002 Gc 2.7 Aracimi Ayni Kasa 4.7 V8 Ile Değiştirmek Istiyorum Ayni Keyfi Alabilirmiyim ?

Arkadaşlar birde 4.7 V8 in yol bilsayarı ayarları hakkında bir döküman var mı
  2. Dawn

2002 Gc 2.7 Aracimi Ayni Kasa 4.7 V8 Ile Değiştirmek Istiyorum Ayni Keyfi Alabilirmiyim ?

Arkadaşlar s.a bende 1 hafta once 4.7 V8 aldım arac çok güzel 3. Sahibiyim 150 000 mil de akrabamdan aldım sakarya da lpg 1.88tl karışık kullanımda 40 krş yaktı dün 100 km sabit hız 90 95 yol bilgisayarı 12.2 gösterdi ama daha çok yeniyim bu araca
  3. Dawn

Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012)

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) 1-2) Ender Kurutlu 2 kişi Suzuki Vitara İstanbul Anadolu Yakası 3-4-5) Efe Karaismailoğlu 3 kişi LR Discovery İstanbul Avrupa Yakası 6) Burak Dokur. 1 kisi. LR Discovery. Istanbul Anadolu Yakasi 7-8) Berk & Onur Güneri...
  4. Dawn

Discovery II TD5 Arıyorum

Ynt: Discovery II TD5 Arıyorum ŞENOL bey arkadaşımda 2004 model td5 olaması lazım kendisine bir sorayım haber veririrm
  5. Dawn

Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri sinan selam bir hafta sonu bir tur planlayalım sakarya grubu olarak öncü olsana bu konuda kolay gelsin
  6. Dawn

2.6 Motor Km de O,25 Kr

Ynt: 2.6 Motor Km de O,25 Kr Yahsi bey merhaba şu sisizn pajero aracınıza taktırdığınız elektronik ateşlemenin markası neydi acana nasıl tedarik edilebilir bilgi verebilirseniz sevinirim . teşekkürler
  7. Dawn

Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz

Ynt: Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz aracımı satıyorum bir incele istersen eşim manuel kullanamadığı için otomatik alacağım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-93-model-pajero-77309541/detay
  8. Dawn

pajero 93 yardım

Arkadaşlar selam yardıma ihtiyacım 2,6 93 pajeronun karburatörde bulunan hava borularının yerlerinin neresi olduğu hakkında bilgisi olandan yardım rica ediyorum 2,6 pajero sahibi olan dostlar bir kaç açıdan karburatörün fotograflarını paylaşabilirmisiniz teşekkürler
  9. Dawn

Ahşap Defender Torpido Yapımı

Ynt: Ahşap Defender Torpido Yapımı süper birşey :)
  10. Dawn

87 Full Donanımlı 2.5 Düz Dizel Defender 110

Ynt: 87 Full Donanımlı 2.5 Düz Dizel Defender 110 güncel
  11. Dawn

KOSDER; Sapanca Soğucak Yaylası Offroad Oyunları (09 -10 Haziran 2012)

Ynt: KOSDER; Sapanca Soğucak Yaylası Offroad Oyunları (09 -10 Haziran 2012) ailecek cumartesi gününde oradayız nasipse görüşmek dileğiyle
  12. Dawn

Ynt: KOSDER; Sapanca Soğucak Yaylası Offroad Oyunları (09 -10 Haziran 2012) pazar gunü parkur çalısmaları bitti cuma Günü'de son kontroller yapılacak cokk guZel organizasyon olacak arkadaslar herkezi bekliyoruz
  13. Dawn

Ynt: KOSDER; Sapanca Soğucak Yaylası Offroad Oyunları (09 -10 Haziran 2012) hüseyin selam sapanca belediyesi billboardlara afişleri hazırladı mı Fethi abi bugün Belediye başkanının yanına gelecekti
  14. Dawn

Şampiyonun Doğuşu

Ynt: Şampiyonun Doğuşu ne zaman yarışlara katılıyor
  15. Dawn

Tüm Sakaryalılar olarak bu organizasyonun en iyi şekilde sonuçlanması için elimizden gelenin en iyisini yapalım arkadaşlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,946
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri