Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar çok temiz cherokee sport satılıktır. İlgilenenler için linki aşağıdadır. Teşekkür ederim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-1995-high-output-133544380/detay
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Başkan hoşgeldin, özledik yahu !!!
Evet aradaşlar 19 mayısta araçlarımızı bayraklarla donatıp şehir turu ve anıtkabir ziyareti bence de iyi bir fikir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-bu-kadar-dolusu-cok-nadir-122745730/detay?showViewPreferences=false
Arkadaşlar ilgilenen olursa tanıdık.
Başkana bir snickers verelim assoliste bağlamış defalarca sağol dedik varol dedik demeye de devam ederiz tüm çabaların için teşekkürler başkan Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Seviyoruzzz ulennn:))
Bence ol diğer arkadaşlarında itirazı olmaz sanırım. İlk icraat ne olacak ben onu merak ediyorum :) :)
Gökhan'ın gelebileceği 30 tane araç var , Kardeşlerim takılıyo biz birbirimizi atarız ama yar başına gelince tutarız kimse bizi birbirimize düşüremez. Allah bozmasın :) :) :)
Burak lafı aldı yeri boş kalmaz merak etme ;D Unuttun çamurda rampayı çıkamayıp yandan otlardan kaçtığın, çekirdek tepenin yokuşu 3. Seferde çıktığın günleri Murat Bey ;D
İkiz dingiller öpüyorum sizi :-* Burak sen batan xj cilerdensin batmadan konuşan, ahkam kesen, arazide kaçak dövüşen arkadaşların gazına gelme bence :)
-Ben içmeden yapamam diyen (Denedim oluyo yapabiliyorum, tamamen bıraksam beni başkan yaparlarmı acaba ???)
-30 kişiden bir kişi ile sohbet edemeyecek olan(Gruptakilerden 2 kişiyle sohbet edemedim etkinliğe gelmemişlerdi hemen arayayım ::))...