dedeoğlu kullanıcısının son içeriği

1. D

DİZEL-OTOMATİK VİTES ARAÇ TAVSİYE (ACİL)

Ynt: DİZEL-OTOMATİK VİTES ARAÇ TAVSİYE (ACİL) İlgi ve alakanıza teşekkür ederim. Aracı aldığım firma sıfır başka araç satan bir bayii aslında. sıfır araçta pek zararım olmuyordu. Ancak, Firmanın sattığı model ve marka araçla ilgilenmedim. Firma KDV fatura kestiği için biraz bu farkı koydu. araç...
  2. D

Ynt: DİZEL-OTOMATİK VİTES ARAÇ TAVSİYE (ACİL) Epeydir cevap yazmadım, kusuruma bakılmamasını arz ederim. Bu arada bir 1.9 DDİs 2008 Grand Vitara aldım. Aracı eşim kullanmakta zorlandı. Benim içinde aynı şey oldu diyebilirim. Araç durmadan birinci vitese geçmiyordu. Birde Çok yakıyordu...
  3. D

Ynt: DİZEL-OTOMATİK VİTES ARAÇ TAVSİYE (ACİL) Pikap bana pek uygun olmayabilir. Ben memurum eşim de öğretmen...selamlar
  4. D

Ynt: DİZEL-OTOMATİK VİTES ARAÇ TAVSİYE (ACİL) Manuel vites 1.9 DDİS G.Vitara bayan kullanımı ( şehir içinde ) zor olur mu bilmiyorum. Ancak, şu an Bursa'da olan böyle bir araç ile ilgileneceğim. Yorumunuz ne olur bilmiyorum.
  5. D

Ynt: DİZEL-OTOMATİK VİTES ARAÇ TAVSİYE (ACİL) Captiva ailemde var. Köy yollarına girip kullandığımız oluyor. Bursa İznik Samanlı dağları civarı... fena değildi. Ancak, yakıtı biraz fazla 10 litre /100 kilometre dizel.., Hundai Santa FE ' de biraz fazla yakıyor diye biliyorum. 2.0 otomatik...
  6. D

Ynt: DİZEL-OTOMATİK VİTES ARAÇ TAVSİYE (ACİL) Cevaplarınıza ve yorumlarınıza tekraren teşekkür ederim. LR' yi araştırdım. Başkalarının yorumu ancak, bakım maliyet lerinin yüksek olduğu belirtiliyor.
  7. D

Ynt: DİZEL-OTOMATİK VİTES ARAÇ TAVSİYE (ACİL) Land Roverlerin bakım maliyetleri yüksek diye biliyorum. Grand Vitara 1.9 DDİS manuel kullanımı düşündüm. Ankara trafiğinde zor olabilir kanısındayım. Skoda YETİ arazi için çok mu hafif kalır. Bir de arazi derken ağır arazi şartlarını...
  8. D

Ynt: DİZEL-OTOMATİK VİTES ARAÇ TAVSİYE (ACİL) Cevaplarınız için çok teşekkür ederim .CAPTİVA olur mu acaba ?
  9. D

Uzun süredir SUV-Arazi araç almayı planlıyordum. Arabamı sattım. (Ford Focus TDCİ). Baba desteğiyle toplam bütcem 45-50 bin TL. Aracı eşim de kullanacak. %25 arazi, %75 şehir içi kullanılacak. Yılda ortalama 20.000 km yapılacak. Ağır arazi şartlarında kullanılmayacak. 2000 cc motor ve altı...
  10. D

Şair Reklam Yazarı Hasan Sancak tan Sarkisyan a Ağrılı Cevap!

Ynt: Şair Reklam Yazarı Hasan Sancak tan Sarkisyan a Ağrılı Cevap! Sayın Akrabam cok bereketli ve hareketlisin kolay gelsin diyorum, selamlar...
  11. D

1991<.>2011 Vitara Rehberi

Ynt: 1991<.>2011 Vitara Rehberi Verdiğiniz bilgi ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim...
  12. D

Ynt: 1991<.>2011 Vitara Rehberi Bu hafta sonu İstanbulda orjinal 7 koltuk 2007 model bir XL7 bakacaktım, (verilen bilgilere göre), Cumartesi gittim, ancak, Servisteki arkadaş aradı aracın satıldığını söyledi, Pendik'de bir XL7' ye baktım, kazalı idi. Vazgeçtim. Ruhsatına baktım, ancak, TDİ...
  13. D

Ynt: 1991<.>2011 Vitara Rehberi Ben2006-2007 2.0 TDİ XL-7 almayı düşünüyorum. Bu araçların motorunun sorunlu olduğunu bir kaç servis yetkilisinden duydum. Ve alacaksan düzenli motor bakımı yapılmış olanı al dediler. Benim merak ettiğim, bu 2.0 TDİ iler HDİ' mi ikisi de dizel ama teknoloji...
  14. D

Grand Vitara XL-7 2.0 TD alıcam acil yorum

Ynt: Grand Vitara XL-7 2.0 TD alıcam acil yorum Benim sizlere G.V 2.0 TDİ kullanıcısı olarak bir kaç sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim. 1-Bu araç şehir ve yol konforu olarak nasıldır? İçeri ses alma durumu nedir? Binek araçla kıyaslarmısınız? 2-Arıza durumu nedir? Dizel Motoru biraz...
  15. D

İKİ ARAÇ BİLEŞİMİ

Ynt: İKİ ARAÇ BİLEŞİMİ ikili araç bileşiminde aracın biri küçük az yakan ki arazi aracında bu cok mümkün değil sanırım. İkincisi aileyle bir yerelere giderken kullanılabilecek sorunsuz genişce, konforlu bir araç kombinasyonu düşünülebilir. Özetle , araçlardan biri büyük, biri küçük ve ekenomik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR