Defdef34 kullanıcısının son içeriği

1. D

Santa Fe Hakkında

Yeni sattım bende aracımı, km si 250.000 i geçmemiş ise korkunuz olmasın, hee bu arada 250 k yı aşmış araçlar alınmaz sonucunu cikarmayalim bu sözümden sakın ola. Zira bakımları düzenli olarak yapılmış evrakları mevcut olan yahut servis geçmişi varolan araçlar bulunursa gönül rahatlığı ile...
  2. D

Santa Fe Hakkında

Ben müsaitim bu saat itibari ile sizde müsait oludugunuz anda yazabilirsiniz WhatsApptan
  3. D

Santa Fe Hakkında

İlk defa sizden duydum, doğru olabilir fakat bölgeseldir diye tahmin ediyorum
  4. D

Santa Fe Hakkında

@kuzeycan eğer ilgilenirseniz 05077242028 numaralı telefondan akşam bilgi ve resim paylaşımı yapabilirim whatsapptan
  5. D

Santa Fe Hakkında

Evet şanzıman filtresi gerçekten zahmetli bir iş, çoğu servis bile değiştirmiyor, ben aracımın filtresini ve yağını şanzımancı da değiştirttim, diğer araçlara göre çok daha zahmetli bir süreç. Evet muadili olan araçlara nazaran yakıt tüketimi epey düşük bakımlı olanlarının ben Denizli'ye gidip...
  6. D

Santa Fe Hakkında

7. D

Santa Fe Hakkında

8. D

Santa Fe Hakkında

2001 model Santa Fe ler 7 kişilik karoseri sahiptirler. Bizlerin bindiği 2004 modeller ise 5 kişilik versiyonu, aradaki farkı ise; bizim arabaların bagaj kısmında halı altı saklama gözleri, goldlar da ise ekstra yolcu koltuğu bulunur. Santa Fe lerin ilk kasası sayılabilir o yüzden biraz dikkatli...
  9. D

Santa Fe Hakkında

Yaklasik olarak 8-9 aydır 2004 2.0 crdi otomatik vitesli Santa Fe' ye biniyorum. Kar, yağmur, çamur ve yaz gördüm arabayla. Yaklaşık 3 - 4.000 km yol yaptım. Bu aracı diğer muadillerinden ayıran bir çok özelliği mevcut bilmeyen ve araştırma yapan arkadaşlar için bunlari izah etmek isterim. 1)...
  10. D

Satılık Araçlar

Merhabalar, 1990 model, Suzuki Samurai SJ413 markalı aracımı satmaya karar verdim. Aracımın özelliklerine gelince; 1990 model, 1300 CC benzin ve lpgli motor, Warn markalı ön diferansiyel kilidi, Burunda 2 adet delici, 2 adet yayıcı, tavanda 4 adet yayıcı olmak üzere toplamda 8 adet sis...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri