dekart kullanıcısının son içeriği

1. dekart

Karaburun'da Gemi Batacak :)

Evet oldukça yakın. Görüntülerde çıkmasa da 20 metre kadar sağ tarafında küçük ada bulunuyor. 150 metre kadar ileride de Aslanburnu ile İskele arasında kalan bir bölgeyi görebiliyorsunuz...
  2. dekart

Bunu duymak beni biraz daha düşündürdü. Orada bulunmak şenlikli olacak diye düşünmüştüm ama geminin batırılışını izlerken eşimin de benim de gözleri birden doldu. Vapurun yapımı için harcanan emekler, o vapurda yaşananlar geldi aklımıza birden. Yarın batırılacak olan Alaybey vapuru da İzmir'e...
  3. dekart

Arkadaşlar başlıktaki abartı için kusura bakmayın. Gemi sanıyordum vapur çıktı :) Karaburun İskele'de yapılan törenin ardından gemi sandığımız vapuru batırmaya gittik ve batırıp geldik :) 35 saniye içinde nasıl batıyormuş öğrenip geldik desek daha doğru olur :) Bugün 9 Eylül isimli vapur...
  4. dekart

30 Nisan 2016 Günü saat 10:00'da Karaburun'da iki adet yolcu gemisi batırılacak. Dalış ekipleri için yapılan bu etkinliği video ve resimlerle buradan paylaşmayı umuyorum. Yetişebilecek arkadaşlarımızı bekleriz :)
  5. dekart

Efes - Mimas Yolu Rota Yarımada

Arkadaşlar bir çoğumuz zaten biliyor diye düşünüyorum ama başlık açılmadığı için Efes Mimas yolu hakkında bir bölüm açmak istedim. Harita üzerinde de görüldüğü gibi Zeytin Bağyolu şeklinde farklı üç yürüyüş rotası ile Bisiklet rotası bulunan Efes Selçuktan başlayıp Mimas Karaburun'da sona eren...
  6. dekart

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar, DEvrim KARabuluT. İlgi duyduğum tüm alanların bulunduğu bir platformda uzun zamandır okuyucu olarak gizlensem de artık üye olma zamanı geldi diye düşünüyorum. Şu an için araç ekipman durumum sıfır ancak en kısa zamanda araç aktivitelerine de katılmak isterim. Şimdilik yürüyüşle...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri