deligadir kullanıcısının son içeriği

1. deligadir

Çekme Karavan Yapıyorum, Fikirlerinize İhtiyacım Var.

maaliyet mi :) neredeyse bedavaya maalettik bu fiyata böyle birşey alman imkansız.
  2. deligadir

Karavanımız hazır :) Tam bitmesede biz karavanımızı Kahramanmaraş Merkez'den Kahramanmaraş Andırın Başkonuş Yaylasına yereştridik, giderken ve üzrinden geçen 3 aya ragmen hiçbir sorun yaşamadık karavanımız şuan yaylaya yerleşti, hala eksikleri mevcut ama iki kişiyi barındıracak kaabileyete sahip :)
  3. deligadir

Arkadaşlar merhaba benim konu almis basini gitmis bu arda benim projemde gelismeler var Gingil araligi esit sekilde acildi dingil assa indi. Dis kaplama yapildi. Kapilar ayarlandi osb e dolgu vernigi astar ve boya yapildi. Lastiklerde degisti bayram cikisi bitime yaklasiyorum. Bu hali ile 120...
  4. deligadir

Tabiki abi once can Dediginiz gibi yapacagim, makasci usta da aynisini soyledi. Umarim bitiminde istedigimiz gibi olur. Dingil uzatilip tekerler disari alinacak ve dingil ortalanacak.
  5. deligadir

Abiler fikirleriniz gerçekten benim için önemli, teşekkür ediyorum. Bu projeden vazgeçmek istemiyorum fakat bana bir çözüm öneriniz varsa onu bekliyorum, dingil i dışarıya almam benim için küçük te olsa bir çözüm olmaz mı?
  6. deligadir

Fikiler Değişiyor :smiley:
  7. deligadir

Sanırım biterse bunlardan birine benzeyecek :)
  8. deligadir

Dingilin yeri değiştirmek için işi bilen bikaç arkadaştan da bilgi alıp dediğniz gibi çeki demirine en az yükü bindirecek yeri seçmeyi planlıyorum, eğer römorkun gidişini ve sallantıyı etkilemeyecekse.
  9. deligadir

Simdilik durum bu. Kaplama olarak ekopan dusunuyorum ne dersiniz?
  10. deligadir

Agirligi dusurebildigim kadar dusurucem, teşekkürler. İlerleyen asamalari paylasirim. Fikirlerinizi alirim.
  11. deligadir

O yukte denemedik, gerelirse makslari iptal sansim va, izolasyona girmeyin derken devamina ugrasmahin mi demek istiyorsun?
  12. deligadir

Römrk un aldığımda toplam ağırlığı 220 kg dı, üzerinden çıkan parçalar 50 kg fazla yaklaşık boş römork ağırlığı 180 kg. Tekerler içte, bu bir problem yaratırmı? Alttaki saç sökülecek görünen yerlerde çürük yok boya yapılmadığı için paslanmış temizlenip pas koruma yapılacak.
  13. deligadir

Çok teşekkürler, amacım sadece içinde yatma amacı ile kullanmak, denge muhabbetinden dolayı teker kısmında ufak bi takılma yaşadım, bunu biraz düşünüyorum.
  14. deligadir

Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır planladığım projemi hayata geçiriyorum forumu uzun uzun okudum araştırdım çoğunluk hazır almaktan ve profesyonellerden fikir almak üstünde yoğunlaşmış. Bulunduğum şehirde bu işi yapan insan sayısı yok denecek kadar az ki karavanı olan kişi sayısıda çok diyemem...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri