delimengi kullanıcısının son içeriği

1. delimengi

İlk Motosikleti Alırken

Ynt: İlk Motosikleti Alırken Hiç bir zaman geç degildir Bu bir tutkudur yetişmen gereken bir yer yahut yetiştirmen gereken bir iş değildir Ama bazı şeyler vardır çok şanslı başlarsın , mesela baban bir motosiklet tamircisi ise doğdugun gün motosiklet üzerindesindir ama genelde o adamlar iyi...
  2. delimengi

Gezenbilir'in İki Tekerleri

Ynt: Gezenbilir'in İki Tekerleri Bende buradayım , yakında daha aktif olmaya başlayacağım , selamlar...
  3. delimengi

1-4 Mayıs Yedigöller Kamp

Ynt: 1-4 Mayıs Yedigöller Kamp Oğulcan bey selam özelden iletişim bilgilerimi attım , çooook ağır bir yağış olmazsa , bolu yolundan motosikletle gelmemi engelleyecek kadar bende orada olacağım cumartesi günü , gece kalıp , pazar piknikciler gelmeden dönmek istiyorum , tanışmak isterim , selamlar...
  4. delimengi

Defender Neden Pahallı? (Aynı fiyata Discovery'ler Defenderler var)

Ynt: Defender Neden Pahallı? (Aynı fiyata Discovery'ler Defenderler var) 1279 kişi okumuş cevap verememiş :D
  5. delimengi

Enduro fikir?

Ynt: Enduro fikir? 900 000 dokuzyüzbin mi 90 000 doksan binmi , kazala bir sıfır fazla kaçdı diye düşünüp 90 000 diye okuyorum diyelim , moto kuryelik yapan bir arkadasımda 2006 model var 250 000 km de motorda sadece supap keçeleri değişmiş , arada ek bir bilgi olarak yazmak istedim ...
  6. delimengi

Enduro fikir?

Ynt: Enduro fikir? Almaz 3 bin lira daha biriktirir öyle bakardım Bu arada boyum 1,92 demişsin ya berksanın önerdiği motorlardan 5 santim daha yüksek olsun desen ktm den başka seçeneğin kalmaz , 6000 liraya ktm de zor olur ;)
  7. delimengi

650 ve yukarısı önden darbe almış hurda motor arıyorum

Ynt: 650 ve yukarısı önden darbe almış hurda motor arıyorum Sancak tepe sultanbeyliği arasındaki yanyolda sigortanın kazalı araçlarının çekildiği yerde bir kaç tane var ...
  8. delimengi

Giriş: Vize-Kömürköy, Çıkış: İğneada-Demirköy

Ynt: Giriş: Vize-Kömürköy, Çıkış: İğneada-Demirköy http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35890.60 Yukardaki linkte söylediğim soruyu soruyorum , aslında bu geziyi kaç kişi yaptınız ?
  9. delimengi

Boydan Boya Karadeniz 2009

Ynt: Boydan Boya Karadeniz 2009 Aldım mı sorumun cevabını ? almadım , sen versen ben alırdım vallahi , yani vardı almaya niyetim ama veremedin , bende biliyorum zordu vermek cevabını , ama hiç degilse motora binen adam yaptığının arkadasında durur diye geçmişdi aklımdan , ama onuda yapamadın ...
  10. delimengi

Ynt: Boydan Boya Karadeniz 2009 Neyin yanlış anlaması , ben bir şeyi yanlış anlamadım , dahası hiç anlamadım , bir arkadaşım için forumlara elim yatkın diye hızlıca bir araştırma yaparken tesadüfen fark ettik bunu , anlamak içinde sana sordum sadece , konunun sahibine , birinci adrese yani...
  11. delimengi

Ynt: Boydan Boya Karadeniz 2009 Metinde ali de yakın arkadaşlarımdır , daha doğrusu metin abi ve ali abi yakın arkadaşlarımdır , özellikle ali abi sayısız gezi yapmışızdır , en son pazar günü sıklıkla yaptığımız darlık rotasını 5 kişi yeniden yaptık , yani gezide olan bitenden haberim var ...
  12. delimengi

Ynt: Boydan Boya Karadeniz 2009 Neyi merak ettim en çok biliyormusun ? 3 kişi çıkdığın geziyi neden tek başına yapmış gibi gösterdiğini göstermeye çalıştığını ama tebrik ederim bütün yol boyunca bu varmış aklında ki , çadırını metinle alinin çadırının yanına kurmamışsın , park ederken hep açığa...
  13. delimengi

Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı Günlerdir okuyorum yazılanları bazen gülerek bazende üzülerek ,Ben 1998 yılından beri kuryelik yapıyorum , çok daha öncelerinden de motora binerim , tek başıma türkiyede gitmediğim yer girmediğim bataklık kalmadı ama şu forumda yazılanların yarısı...
  14. delimengi

Hangi Marka Motor Almalıyım?

Ynt: Hangi Marka Motor Almalıyım? O zaman honda 600 rr derim ...
  15. delimengi

Hangi Marka Motor Almalıyım?

Ynt: Hangi Marka Motor Almalıyım? Bu kaçıncı motosiklet olacak ve son 5 yıldaki km tecrübeniz ne durumda ? race motor almak çok ciddi bir seçim .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,947
Kaydolan Son Üyemiz
Homywood Bungalov

Geri