delisulto kullanıcısının son içeriği

1. delisulto

Suzuki Grand Vitara 2006 Şanzuman Kuyruk Keçesi Değişimi

Arkadaşlar 2006 grand vitaramın şanzumanın safta çıkış noktasından yağ sızdırması var muhtemelen keçe değişmesi gerekli Keçenin değişmesi için şanzumanın inmesi gerekiyor mu yoksa üzerinde değişir mi bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum. :)
  2. delisulto

suzuki grand vitara 2006 abs

Ynt: suzuki grand vitara 2006 abs gürs yanıtınız için teşekkür ediyorum haklısınız bilyalardan olmadığı kesin çünkü sol ön salıncak arka burcunun lastik kısmı yerinden bırakmış olduğunu gördüm ve salıgaçları ın sağ ve sol olarak ikisinide değiştirdim ve sorun kalmadı.adetini 100 tl den 200...
  3. delisulto

Suzuki - Grand Vitara 2006 Model - Ses Sorunu Hakkında

yazır kardeşim benimde 2006 gırant vitara manuel vites aracım var bende yeni aldım aynı sıkıntı benim aracım dada vardı benim tahminim devirsiz kullanıyoruz biraz daha devirli kullanılırsa bu titreme ortadan kalkıyor yani1.viteste hız göstergesi en az 20 nin üzerine çıktıktan sonra 2. vitese...
  4. delisulto

Ynt: suzuki grand vitara 2006 abs 79ilhan yanıtınız için teşekkür ediyorum frene bastığımda pedal da geri tepme yok bilyaların durumunu bilemiyorum ama eğer bil-yalarda bozukluk olsa uğultu yapar diye düşünüyorum. bu arada kendimi tanıtmayı ihmal ettim ben kayseri de yaşıyorum ismim: erkan...
  5. delisulto

Arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım ben yaklaşık bir ay önce 2006 model grand vitara aldım seyir halindeyken ani firen yapmam gerekti firene bastığım anda arabanın ötarafından kutur kutur ses geldi ben abs nin devreye girdiğini düşünüyorum ama bukadar gürültülü olmasa gerek bu...
  6. delisulto

Gezenbilir Kayseri Grubu

Ynt: Gezenbilir Kayseri Grubu macera tutkunuyum aranıza yeni katıldım umarım iyi olur

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,171
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.