Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam tekrar ben o_O bu 2 etaplık yürüyüş için NİKE ın yürüyüş ve koşu için tasarlanmış, altı tırtıklı, ancak boğazsız (zaten boğazlı bot giyemem ben) uygun olur mu.. kaya tutuşları bu ayakkabıların nasıldır. Kayaları tutsa bile yağmurdan etkilenir tabiki.. bu gezi için özellikle olmalı...
Emrullah hızlı cevap için teşekkür ederim. Bende mümkün mertebe az yük ile yürümeyi tercih ediyorum. Yanımıza almadığımız taktirde ve yerde bulamaz isek açıkta kalmakla ilgiliydi sorum. Cevabımı bir çok açıdan almış oldum.Teşekkür ederim. İlk Likya turumu tecrübeli bir arkadaşla yapmayı çok...
Selam Emrullah , ilk 2 yolunda da otellerde konaklayarak mı yürüyeceksin? Rezervasyon yapılmalı mı? Yoksa her ihtimale karşı kamp malzemesi almalı mıyız. Katılmayı çok isterim. Çok istemekle birlikte o gün geldiğinde şartlar değişebilir tabiki.