Denkayr kullanıcısının son içeriği

1. D

Grand Cherokee 3.0 Crd Nasıldır , Alınırmı , Değermi ?

I Inceliyorum hemen
  2. D

Cok saol hocam. 2010 model olan herhqngi birini alabilirim yani ? Diger motor direk 2011 de mi geliyor.
  3. D

Jeep Grand C. Mi Compass Mi ?

130-180 bin butceyle offroad yapilmiycak sadece kampa gitmek ve sehir ici kullanmak icin hangisi daha iyidir. Aralarindaki motor farkindan baska farklar nelerdir? Arazide nasillar. 2006 range vogue satip alicam.
  4. D

Selam ustatlar , bende 2006 Range Rover Vogue var onu satip benzer bisi ariyorum ama bulamadim kamyonetler istedin ama eksileri cok. Simdi bu jeep i inceliyorum. Ama kafam karisti. 150-180 bin civarlarinda hangi modeli almiyim. Offroad yapmiyorum sadece engebemi camurlu yerlerden kampa...
  5. D

2006 Range Vogue Webasto Duman Problemi

Masrafli biseymidir? Yada fisini ceksek bi zarari varmidir :) bi ustam var ama anliyomu bilmiyorum webastodan. Nasil bi bakim oluyo acaba tesekkurler
  6. D

2006 Range Vogue Webasto Duman Problemi

Merhaba 2006 model vogue m var. Soguk havalarda webasto devreye giriyor. Kaputun etrafini baya bi duman kapliyor. Bu normalmidir? Duman gozle gorulcek kadar cikiyormu normalde yoksa alttaki kendi egsozundan az mi cikmasi lazim yardimci olursaniz sevinirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri