Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle 5C ile kamp yapmak üzere yola çıkıp ancak 8C ile günü bitirebildim :) Şimdiden başlık için affınıza sığınıyorum. Keyifle izlemeniz dileği ile... Sevgilerle...
Video: https://youtu.be/NapO_-olPkE
Cevabınız için çok teşekür ederim. Araştırabildiğim kadarı ile ulaştığım sonuç sizin tavsiyeniz yönünde. Carinthia marka bivak benzeri bir çadır ve nispeten hareket kolaylığı sağlayabilecek bir uyku tulumu buldum. Benim ki hayalmiş :)) Şişme bir matım var. Onu da eklediğim zaman sağlam...
Merhaba.
-25’e kadar uyku hali ya da hareketsiz kalındığında üşümeyi engelleyecek fiyatı önemli olmaksızın herhangi bir mont ya da iç/ara katman tavsiyeniz var mı?
Eğer birden çok tavsiyeniz varsa performanstan ödün vermemek kaydı ile az yer tutan öneriler daha faydalı olacaktır.
Şimdiden ilgi...
Sayın SERHAT,
Öncelikle ilgili ve bilgilendirici tavrınız için teşekkür ederim ve benzer şeyleri her duyduğumda olabilecek açısından içime su serpiliyor.
Gelelim tecrübelerinizle (ki Sayın ÖZBEK gibi) bir kaç kişinin daha benzer tecrübeleri ile doğruladığı duruma;
Ben genel anlamda iletişim...
"Merhaba, Kaz dağları milli parkındaki yaban hayatın korunması ayrıca sizin güvenliğiniz amacıyla rehber olmadan maalesef milli parka giriş ve kamp yapamıyorsunuz."
Zannediyorum mevzuat konusunda bilgi paylaşma ve yardımcı olma amacıyla paylaşımda bulundunuz. Zira yaban hayatının korunması...
Arkadaşlar üzülerek öğrendim ki ülkemde, ormanlarımda kamp yapmam yasakmış!!!
Böyle densizlik mi olur! Ateş yakmanın tartışılır olmasını kabul edebilirim ama ülkemde bir ormanda uyuyabilmek için niye, kimden izin alacağımı anlamak mümkün değil! Güvenlik gibi bir konu ile açıklanamayacak kadar...