Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam dostlar 2000 model bir wj aaldım bunu 2 veya 2.5 yükseltmek istıyorum nasıl yapabiliirim pıyasada kit bulmak zor bazıları getle yükselt dıyor ne yapabilirim teşekkürler
selam arkadaşlar bende cheroke 4.0 vardi sattım şimdi disko td5 almayı düşünüyorum . bildiniz ne varsa bu arac hakkında bilmek isterım veya ne tavsıye edersınız saygılar
selam dostlar biz 10 araçlık bir off road külübümüz var yeni kurduk araclarla iletişim kurmak icin nasıl bır telsiz kullanmalıyız markası ne olmalı arac telsızımı el telsızımı ne fıkır verırsınız bu arada rizeyede bekleriz saygılar ardeşen ofroad ardoff
arkadaşlar 1998 mödel xj marş dinamosu bozdu yaptırdık araç marş motoru sökülürken kutup başı söküldü taktık ama bu sefer marş basıyor ateşleme yapmıyor aracım calışmıyor acaba araç kendini korumayamı aldı ne olabılır ben rizede çözüm bekliyorum bilgisi var olan benle paylaşırsa sevinirim saygılar
Ynt: 8. Fatsa 4x4 Şenlikleri (12-13 Haziran 2010)
evet dişardan gelen yüzlerce km uzaktan gelenlere biraz olsa ayrıcalık yapılmalı bence 450 km gelecez
Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi
RİZE . ARDEŞEN arkadaşlar rizeli olan veya bir tarafından rizeli olan rizeye hepinizi bekliyoruz ruba doğa sporları