Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Ömer Abi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekklür ederim sağolasın bu şansa çok ihtiyacımmmmmmmmm var soğlasın tüm değerli aiblerime burda bir kere daha saygılarımı iletiyorummmmmmmmmmmmm
Canım Abilerim ve değerli arkadaşlarım evet kaltılmak için çok arulamıştım ama malesef olmadı neden derseniz plan tamamen değişti.Artık temelli USA yerleme kararı aldım ve dün vizemi aldım sizleri hiç bırakmak istemezdim ama sadece oğlum için iyi bir gelecek...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
Sağolasın Değerli Abi inaşllah pazar ordayız bir iş meselesi yüznden ama pazartesi akşamı geri ant dönecem teşekkür ederim teklif etmeniz çok büyü bir incelik herşeyden önce ne olursa olsun bu seslenişi tüm karavan dostlarına yolluyorum yolunuz...
Rica ederim abi elimizden bir şey gelecek ve bu konuda sana destek verebiliyorsak ne mutlu hata söz vermiyorum ant yolunuz düşerse tabanı ayarlarım rica eder siz malzemeleri temin ettikten sonra ücretsiz bile taktırmaya çalışırım önemli olan sistem...
Dğerli arkadaşım doğan bey konu hakkında tam bilgim yok ama sizin için iş yerinde görev yapan elektronik bölümünde çalışan arkadaşlara sorup sizlere yaralı olabilecek birşey varmı öğrenip size mail atarım şu an ne olabilir şehirler arası...
Serdar Bey hoş geldiniz ant oturan olarak sizleri tanımak isterim ve daha araç almadık ama bizde kendimizi ailenin içinde bulduksaygılar.
Mehlin Bey herşeyden önce teşekkür ederim.Yazmış olduklarınız cidden güzel düşünülecektir.Fakat şöyle izah etmek isterim vermiş olduğunuz örnekleri 41 yaşında iken hepsinin tamamlayıp bir oğlum olan mengüce bu vermiş olduğnuz örnekleri hazır etmiş...
Gökan Bey çok teşekkür ederim tabiki haklısınız yatırım amaçlı derken ben konuyu farklı anlattım sanırım bu yapılan yatırıma deyiyormu şöyle açıklayım bizler hava limanında çalışan vakit konusunda dar sürelere sahip olan bir aileyiz bu sebepten...
Gökan Bey sm size şimdinen hayırlı yolculuklar dileriz eşim ve ben biz henüz böyle bir işe kalkışamıyoruz daha araştırma aşamasındayız yani yapalımmı yapmıyalımmı neden derseniz biz morot karavan olaraK DÜŞÜNÜYORUZ VE BAKILDIĞI ZAMANA BİR EV E...
Ynt: Fotoğraflar ile 2010 Karadeniz Gezimiz
Ender Bey yazımı cevaplandırdığınız için teşekkür ederim müsade ederseniz abi diyerek devam etmek isterim.Ben sizler gibi gezenbilr sitesine üye oldum evet haklı olabilirsiniz sizi bu sayfada yakalayınca hem yazmak istedim ve devam ediyorum herşeydemn...
Ynt: Biri Pastırma Sıcağı mı Dedi?
slm Enver Bey süper bir gezi olmuş sizlerin sayesinde gezmiş olduk elinize sağılık bizlerde böyle bir aileye katılalımı diyerek harekete geçmek istiyoruz sağolsun Yusuf Bey tanıştık kendisi süper birisi çok güzel der sizleri gördüm cidden kıskandım bizler...
Yusuf arakadaşım birde şu bilgileri verdi kendisi unutmadan çok değerli bir abimiz sanırım cidden açıık açık her soruma cevap verdi.
Örnek : kendisi bu aracın ön kısımları ile üst kısımlarını avrupadan getirilmiş bir malzeme ile kapatıyormuş ama netice itibari ile...
SLM üMİT BEY diyer sayfada yanılmıyorsam karava yapmı için bir fot albümü yüklemişsiniz anacak ben onalara erişemedim ve bakamadım rica etsem dergelen@hotmail.com yollarmısınız teşekkür ederim