desiredesire kullanıcısının son içeriği

1. D

Soğuk Hava Kampı Şişme Yatak

Merhaba, Geçen gece 10 derece soğuklukta kamp yaptım ve şişme yatak alttan çok soğuk aldı. Sabaha kadar üşüdüm açıkçası. Tek başına şişme mat alıp altına normal mat koymak mı daha mantıklı yoksa şişme yatak üstüne bir de Decathlonun aşağıdaki matını alsam olur mu? (Şişme Outdoor Trekking...
  2. D

Soba Baca Bağlantı Aparatı

Merhaba, Yeni bir çadır ve soba aldım ve ilk defa sobalı bir çadır kullanacağım. Merak ettiğim birşey var. Bacayı baca deliğinden geçirdikten sonra kenardan boşluk kalıyor. O boşluktan yağmur girecektir elbet. Bununla ilgili aşağıdaki aparatı buldum bunu mu almalıyım yoksa önereceğiniz başka...
  3. D

Soğuk Havalarda Çadır Içi Yere Ne Serilmeli?

Merhaba, parça kesim olarak keçe buldum sanırım bundan kullanıcam. üzerine de piknik örtüsü gibi örtülerim var onlardan sererim iş görür diye düşünüyorum. @okutbay sizin dediğiniz oyun matları güzel ama onları koyacak yerim yok bagajım küçük çünkü. Keçe daha az yer kaplayacaktır diye...
  4. D

Soğuk Havalarda Çadır Içi Yere Ne Serilmeli?

Merhabalar, 4 kişilik çadır aldım ve şişme yatakları koyduktan sonra ortada bayağı bir alan kalıyor. Havalar soğumaya başladığında birkaç tane piknik örtüsü var elimde onları sermek mi daha iyi olur yoksa R2,2 değere sahip decathlon vb markanın yer matından 2-3 tane alıp sermek mi daha iyi...
  5. D

Çadır Altı Branda Kullanmak

Bende önceden 2 kişilik çadır vardı yine frensh and black ondaki tabanla bundaki taban aynı ama ben hep branda kullandım çamur olmasın çadır ve alttan nem almasın diye. Aynı şekilde bu aile de benim gibi branda kullanmış. Ben memnundum sadece yağmurda nasıl olur onu bilmiyorum onsan konuyu...
  6. D

Merhabalar, sormak istediğim şeylerden biri de buydu. Nasıl temizliyorsunuz ya da yıkıyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim.
  7. D

Merhabalar, Decathlon Arpenaz 4.1 F/B çadırım var ve kamp yapmaya gittiğimde altına su geçirmez branda seriyorum ki çadır yerdeki tozdan çamurdan korunsun diye ve bir sorunla karşılaşmadım şuana kadar. Yakında gideceğim kamp yerinde hava yağmurlu görünüyor. Ben çadırın altına bu brandayı yine...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,690
Kaydolan Son Üyemiz
ysnmt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri