Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Süleyman abi merhabalar konuyu geç gördüm.Yeni aracın hayırlı olsun abi maşallah gene duster 'deki gibi muazzam işler yapmışsın.Tekrar hayırlı olsun abi tebrik ederim
Forum üyesi onebune. Sayın yugun yücel gündüzü eleştirme tarzınıza bakılırsa ve sayın xmuratalix cevabınıza bakılırsa seviyeli olması gereken siz gibi gözüküyorsunuz.
Bayar28 abimin'de dediği gibi yucel bey yazılarınız bizi rahatsız etmiyor devam hocammm.:)
Merhaba yugun bende az çok yazılarınıza bakıyorum yanlız sizinde benim gibi kilo sorununuz var acizane tavsiyem lütfen yanlış anlamayın kendinizi yemek pasta börek hobilerine vericeğinizi söylediniz bu hobiyle uğraşırken kilo almamaya dikkat edin kamptan spordan vazgeçmemeye çalışın nisbeten...
Ynt: D-max İme Yaptığım Değişikler
Abi tebrik ederim çok güzel bi çalışma .Ayrıca biçok işlemi eski parçalardan yapamanız ayrı bi sanat güle güle kullanın