Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim aracım 18 kişilik Isuzu otobüstü, Mayıs 2018 de 4 kişilik motokaravan olarak dönüşüm yaptırdım. TSE ve TÜV de hiç problem çıkmadı. Şöför yanındaki koltuk dönerli TSE ve TÜV de seyahat halinde koltuğun öne doğru dönük olmasını istediler o kadar.
Benim aracım M3 sınıfı 18 kişilik Isuzu otobüstü. Mayıs 2018 de karavana dönüştürdüm. TSE den 4 kişilik olarak projelendirdik. Ruhsatım M1 sınıfı , 4 kişilik motokaravan. TÜV den geçerken de elemanlar " çok güzel olmuş güle güle kullan abi " dediler.
Ynt: Caretta Karavanla Gökova Turnalı Haftasonu Kampı
Bu güzel paylaşımlar için teşekkürler. Bot ve motor bilgilerini de paylaşırmısınız, memnunmusunuz, bu konuda tecrübelerinize ihtiyacım var.