DEZEL kullanıcısının son içeriği

1. DEZEL

Proje Çizimi, Koltuk Sayısı Ve Mevzuattaki Son Değişiklikler

Makprom Mühendislik Sakarya Dursun Döver 0533 383 5438
  2. DEZEL

Aramızda 3+1,4+1,5+1 Koltuk Ruhsatı Alan Motokaravan Sahibi Var Mı?

Sakarya MAKPROM 0264 270 17 60
  3. DEZEL

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

Mayıs 2018 de sorun çıkmamıştı. 18 kişilik otobüsten, 4 kişilik motokaravana çevirdiler. Sakarya da MAKPROM firması 0264.270 17 60
  4. DEZEL

Çocuklu Motokaravan Sahipleri Ve Yolcu Sayısı Sorunu

Proje işlerini Sakarya da MAKPROM yapmıştı tel 0264.270 17 60
  5. DEZEL

Çocuklu Motokaravan Sahipleri Ve Yolcu Sayısı Sorunu

Benim aracım da Isuzu otobüstü. Mayıs 2018 de 4 kişilik moto karavana dönüştürdüm. TSE ve TÜV sorun çıkarmamıştı.
  6. DEZEL

Aramızda 3+1,4+1,5+1 Koltuk Ruhsatı Alan Motokaravan Sahibi Var Mı?

Benim aracım 18 kişilik Isuzu otobüstü, Mayıs 2018 de 4 kişilik motokaravan olarak dönüşüm yaptırdım. TSE ve TÜV de hiç problem çıkmadı. Şöför yanındaki koltuk dönerli TSE ve TÜV de seyahat halinde koltuğun öne doğru dönük olmasını istediler o kadar.
  7. DEZEL

Proje Çizimi, Koltuk Sayısı Ve Mevzuattaki Son Değişiklikler

Benim aracım M3 sınıfı 18 kişilik Isuzu otobüstü. Mayıs 2018 de karavana dönüştürdüm. TSE den 4 kişilik olarak projelendirdik. Ruhsatım M1 sınıfı , 4 kişilik motokaravan. TÜV den geçerken de elemanlar " çok güzel olmuş güle güle kullan abi " dediler.
  8. DEZEL

CARETTA KARAVANLA GÖKOVA TURNALI HAFTASONU KAMPI

Ynt: Caretta Karavanla Gökova Turnalı Haftasonu Kampı Bu güzel paylaşımlar için teşekkürler. Bot ve motor bilgilerini de paylaşırmısınız, memnunmusunuz, bu konuda tecrübelerinize ihtiyacım var.
  9. DEZEL

Kısa Geziler; Evsekler 'de Kahvaltı

Ynt: Kısa Geziler; Evsekler 'de Kahvaltı Bu güzel fotoğrafları görünce insan içi kıpır kıpır oluyor , paylaşım için teşekkürler
  10. DEZEL

Sakarya, Serdivan Gölpark Buluşması 4-5 Nisan 2015

Ynt: Sakarya, Serdivan Gölpark Buluşması 4-5 Nisan 2015 İnşallah havada güzel olur
  11. DEZEL

Meşe'nin Yapımına Başladım

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Aparatlar çok pratik ve kullanışlı olmuş tebrikler
  12. DEZEL

Meşe'nin Yapımına Başladım

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Öncelikle karavanınız hayırlı olsun güle güle kullanın , bu güzel bilgiler için teşekkür ederim
  13. DEZEL

Transit Karavan Dönüşümü Yorumlarınız

Ynt: Transit Karavan Dönüşümü Yorumlarınız Hayırlı olsun ,en kısa zamanda karavanınıza kavuşmanız dileğiyle, darısı bizlerin başına :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri