diegocenk kullanıcısının son içeriği

1. D

Jeep Patriot Lastik Yardım

Ynt: Jeep Patriot Lastik Yardım Stz ler mi
  2. D

Ynt: Jeep Patriot Lastik Yardım Hocam ne mtz ne stz ne varsa atz de var. Mtz benim icin gereksiz simdilik bakarsin ilerde bi takim dusunurum. Bu atz yi nasil bulcaz?
  3. D

Ynt: Jeep Patriot Lastik Yardım kaç km hıza kadar rahat konforlu giderim mt le
  4. D

Ynt: Jeep Patriot Lastik Yardım üstad şimdi döndüm bahçeşehirden, Mickey 245/70/17 stz bulabildik... stz için fikriniz nedir
  5. D

Ynt: Jeep Patriot Lastik Yardım Floryada oturuyorum, yarın bahçeşehire gideyim bakalım neler olacak
  6. D

Ynt: Jeep Patriot Lastik Yardım Zehiri almak üzeresin diosun :)
  7. D

Ynt: Jeep Patriot Lastik Yardım Ben de yurtdışı forumlarında rastlamıştım birkaç araca mickeyli. Çok şık duruyor patriotla. Mt yoltutuşunda problem yaratabilir asfaltta gibi geliyor, bir de yakıttavan yapar gibi. Fikrinizi öğrenebilirmiyim?
  8. D

Ynt: Jeep Patriot Lastik Yardım Yarın arayacağım tesekkür ederim, çözebilirsem resimleri eklerim
  9. D

Ynt: Jeep Patriot Lastik Yardım İnceledim deseni gayet güzel, çok şık lastikler gerçekten...hocam bulma konusundayardımcı olabilirseniz çok memnun olurum
  10. D

Ynt: Jeep Patriot Lastik Yardım İnternette baktım ama mickey atz ye rastlamadım...jantları orjinal kullanayım diorum hem tipi hoşuma gidiyor hem daha fazla masraf açmayayım. Mickey atz yi bulabilirmiyiz acaba tr da?
  11. D

Arkadaşlar selam, Foruma yeni kayıt oldum. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var; 2010 model Jeep Patriot sahibiyim, Rocky Road Lift Kit taktım,6 cm kadar yükseldi. şimdi lastik takmak istiyorum. Genelde asfaltta, arada da köpeğimi alıp doğaya çıkmak istiyorum. Ağır offroad yok yani. 245/65/17...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri