Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam çok geçmiş olsun inşallah bunla biter sorunlarınız benzer sorunu bende daha önceki aracımda azizoglu reno servisinde yasadım
kaskom orasıyla anlaşmalı oldugu için gittim aracımın sag ön tekerine çarpıp kırdılar tapı rot akis felanda kırıldı yani ön düzen arızası sanayide 1 günde yapılacak...
baştan sona bir roman gibi okudum hocam ellerinize saglık güle güle kazsız belssız kullanın kalabalık ailelerde karavan işi zor oluyor bizdede var bazı düşünceler projeler ama aile 6 kişi olunca zor gibi görünüyor ama sizi görünce birazdaha heveslendim tekrar hayırlı olsun
hayırlı olsun allah kaza bela arıza vermesin yaş kırk beş hiçde geç degil benim kırk umarım kırk beşime geldigimde sizin gibi bi karavan sahibi olabilirim
selam gölün etrafı tel örgülerle çevrili istediginiz yere çadır kurabilirsiniz biz çoçuklar oldugu için tuvaletlere yakın olmak istedik .göelün kenarına kadar çadır kuaranlar vardı. gölde balık var tutmak yasak yazıyor ama tutanlar var .pazar günü çok kalabalık oluyor bilginiz olsun
evet ilk kampımızı sorgun göletinde yaptık hava soguk olurdiye korktuk ama korktugumuz gibi olmadı serindi ama soguk degildi diger yorumlarda okudugum gibi degildi temizdi yeni lavabo vc yapılmış hatta inşaatı bitmemiş henüz ama temizdi bekledigimden daha kalablıkdı özellikle gündüz akşam sadece...
selam yanıtın için teşküürler gkhn73 dedigin dogru bizimde korktugumuz soguk ama dedigin yeri birazdaha açık tarif edersen bi bakalım tekrar teşekkür ederim