Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar uzun süredir siteye giremedim tabi kış gelince ve Corona dan dolayı eve kapandık anca şimdi yazabiliyorum ben J9 aracımı trafikten çektim çünkü zaman kısıtlaması olduğundan uzun süre gezemedim çitle çevirdiğim tarlaya koydum fırsat buldukça orda kalıyorum şimdilik böyle çok güzel...
ben sana kısaca açıklayayım kürşat-eym nin yazdığı gibi pahalı bir uğrş bizler en hesaplısını yapmaya çalışıyoruz örnek: 7 5 bin tl ye aracı aldım yürütmek onbir bini buldu üç yıl içinde bütün yaptığım masraf yirmi bini buldu şu anda wc aküm 100 lük güneş panelim 100 lt su depom duş için...
Gezebilir nasıl bir siteyse foto yüklenmesini istemiyorlar herhalde herkes çok akıllı bir ben geri zekalıyım bir türlü yükleyemiyorum. Yöneticiler daha kolay yükleme yapılamıyormu şunu çözün artık. Ayrıca fotoğraf isteyene özel gönderebilirim
Arkadaşım yaşınızı bilmiyorum özür dilerim ben yıllardır üyeyim tartışmalara fazla müdahil olamıyorum çünkü bazı abilerimiz para yok gücüm yok ama ucuz yollu bende gezebilirmiyim diyen kardeşlerimize 80BİN 100 BİN LİRALIK araçları tavsiye ediyorlar lütfen biraz insaf insanları rencide...
Güzel kardeşim bende senin gibi geç ve ucuz yollu başladım üçüncü yaza giricem inşallah J9 görünce dayanamadım benimde 2004 aracım eşimle bana yetiyor evet sesi çok hız yok ama ben zaten tatil yapıyorum birsaat yol gidiyorum sonra çay demliyorum inan çok keyifli oluyor her yıl bir iki kez...