discover kullanıcısının son içeriği

1. discover

Saç Beyazlatan C5

Azminizi takdir etmemek mumkun degil. Bir takdirde emegi gecenlere
  2. discover

ilaninizdaki MSR yakis sisesi satilmadi ise gorusmek isterim. sahinn@live.com

ilaninizdaki MSR yakis sisesi satilmadi ise gorusmek isterim. sahinn@live.com
  3. discover

L200 4x4 lerdeki Vergi İndirimi

Ynt: L200 4x4 Lerdeki Vergi İndirimi Arkadaslar, 2008 L200 magnum AT icin gecmis yillarda kasko indiriminden faydalanarak bir alt motor hacminden vergi odemekteydim. Fakat bu sene sigorta sirketleri ve vergi dairesi koalisyon halinde cebimizdeki paraya saldiriyor. Ornek vermek gerekirse ...
  4. discover

Ralli Art Uygulamaları İçin Yardım.

Ynt: Ralli Art Uygulamaları İçin Yardım. Konu epeydir pasif durumda! kit alip izlenim yazacak arkadaslarin tecrubelerini paylasirda guzel olur! Ben epeydir orijinal Ralliart (Rallitronic falan degil) ariyorum, ebay de bile gormedim son bir iki aydir.
  5. discover

Adrenalin Kadıköy'den Gezenbilir Üyelerine Özel %40 İndirim!

Ynt: Adrenalin Kadıköy'den Gezenbilir Üyelerine Özel %40 İndirim! Evet! buna cevap verilirse sevinirim
  6. discover

Ynt: Adrenalin Kadıköy'den Gezenbilir Üyelerine Özel %40 İndirim! Fiziken Kadıköy'de olmasam da gönlümüz ve ruhumuz Kadıköylü!...[/td][/tr][/table]
  7. discover

Ynt: Adrenalin Kadıköy'den Gezenbilir Üyelerine Özel %40 İndirim! sitede bircok urunde genel bir indirim var. Bu indirimden sonra gezenbilir uyelerine ozel % 40 veya %30 daha indirim mi var?
  8. discover

L200 Vergileri Hakkında

Ynt: L200 Vergileri Hakkında MTV Konusu zaman zaman hep gündeme geliyor. Geldiğinde de "...ruhsatta kamyonet/pikup veya 4x4 arazi taşıtı vs vs yazıyor. O veya bu yüzden vergi yüksek gibi eski bir tartışma başlıyor ve bunu bir sürü mesaj takip ediyor. Maliye Bakanlıgının MTV hesaplama sitesi...
  9. discover

2011 l200 instyle aldım...

Ynt: 2011 l200 instyle aldım... Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanımlar dilerim
  10. discover

Aranıza yeni katıldım

Ynt: Aranıza yeni katıldım Evet, şanslıydım. lastik olarak bir set vakumlu bir set de M/T lastik de yanında geldi. Aradığın parçalar için çıkma satan yerlerde bulursan fiyatlar daha makul olur sanırım.
  11. discover

Aranıza yeni katıldım

Ynt: Aranıza yeni katıldım Ben ikinci el aldım ve hepsi vardı aldığımda. Araçtan memnunum ve piyasada bulunabilecek en temizlerinden.
  12. discover

Aranıza yeni katıldım

Ynt: Aranıza yeni katıldım Evet, sizinki ile aynı model aracım
  13. discover

Aranıza yeni katıldım

Ynt: Aranıza yeni katıldım hayırlı olsun. mitsubishi'yle yolun açık olsun
  14. discover

Buda benim Tosun :)

Ynt: Buda benim Tosun :) Hayırlı olsun. In dash montajı ve orjinal ekranı aşağı almanız ilgimi çekti. üstteki multimedia -gps neyse markası ve modeli nedir? Mitsubishi multi communication system (MMCS) mi? Bi yerde okumustum simdi hatırlayamıyorum. MMSC olursa aşagı aldığınız ekrandaki...
  15. discover

Rescueteam 4X4 Aksesuarları

Ynt: Rescueteam 4X4 Aksesuarları Katılıyorum, forum üyelerine mahsus indirim bekliyoruz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR