dj_aleni kullanıcısının son içeriği

1. dj_aleni

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Arkadaşlar resimdeki çift eksoz uygulamasını nerde yaptırabilir.
  2. dj_aleni

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Cem Bey, Cam-göğüs fitili nerde temin ettiniz yazarsınız sevinirim iyi forumlar.
  3. dj_aleni

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Sn.MB277 Vermiş olduğunuz cevap için teşekkür ederim. iyi forumlar
  4. dj_aleni

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Hayırlı olsun çok güzel olmuş iyi günlerde eskitin kaplama hakkında bir soru sormak istiyorum araç ruhsatın herhangi işlem yaptınızmı yaptıysanız maliyeti ne kadar? Artı araç kaplaması için firmaya ne kadar ücret ödediniz? Kazasız keyifli...
  5. dj_aleni

Duster Pioneer Direksiyon Kumanda Aktif

Ynt: Duster Pioneer Direksiyon Kumanda Aktif Cevabınız için teşekkür ederim.
  6. dj_aleni

Duster Pioneer Direksiyon Kumanda Aktif

Ynt: Duster Pioneer Direksiyon Kumanda Aktif Engin Bey de kumanda aparatını ne kadara aldınız acaba.
  7. dj_aleni

Duster Fan Club Türkiye

Ynt: Duster Fan Club Türkiye Ferit DUMAN Laurette 4x2 34 ZA 2992 İSTANBUL/GAZİOSMANPAŞA
  8. dj_aleni

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Ben bu zamana kadar hiç sorun görmedim. 1.5 dci motorlarında, hatta en son kullandığım kendime ait şirket arabam en son 475.000 km civarındaydı ve o zamana kadar hiç sorun yaşamadım. tabi bu arada zamanında bakım yaptırmak ve motoru...
  9. dj_aleni

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Arkadaşlar benim aracım bakımdan önce her koşulda 6,0lt yakıyordu bakımdan sonra şehir içi 6.0lt şehir dışı 5.4 lt yakıyor.
  10. dj_aleni

Dacia Duster için Sustalı Anahtar

Ynt: Dacia Duster için Sustalı Anahtar Bi boş kasa için 150 tl çok değilmi ya
  11. dj_aleni

Dacia Duster için Sustalı Anahtar

Bu anahtar sisteminden bende yaptırmak istiyorum ama ne kadara mal oldu bununla ilgili fiyat yazarsanız sevinirim.
  12. dj_aleni

Dacia 1.5 Dci 85 bgr Motorlarda kızdırma Bujisi Değiştirme.

http://www.youtube.com/watch?v=PXR1E30DAlA
  13. dj_aleni

Avrupada Bulunan Renault Duster

http://www.youtube.com/watch?v=Cwsimk_kn4M
  14. dj_aleni

Otomatik Kapı Kilitleme

Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme selim kardeşim istediğin kahvaltı olsun sen yeterki Çayları hazır et :)
  15. dj_aleni

Otomatik Kapı Kilitleme

Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme Ben varım arkadaşlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx