dodulan kullanıcısının son içeriği

1. dodulan

Motokaravan Ruhsat Panelvan

2012 camlıvan. Ruhsat kamyonet N1 Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  2. dodulan

Bu yatak. Üzerine şişme yatak koyup kullandım hiç sorun çıkarmadı. Bu koltuğun yeni yeri. Caravelle deki gibi orta kısımda. Bunlar da yapacağım dolabın kalıbı. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. dodulan

@senerkur ben bu yaz transporter içinde yattım. Arkadaki tekli koltuğu söküp ikilinin arkasına mdf den basit bir yatak zemini yaptım. Şimdi tesisat da çekiyorum. Dolap da yapıyorum. Evye ve ocak koymayacağım ama onun dışındaki herşeyi yapacağım. Hatta gazlı portatif Ocak bile alınabilir kampa...
  4. dodulan

Coleman Buzdolabı

Merhabalar. Araç içi buzdolabı arayışımda linkteki ürünü buldum. Diğer konuları hortlatmak istemedim. Eğer konu fazlalığı olduğu düşünülürse ilgili bir konuyla birleştirilebilir. Bu dolabı ya da bu marka dolabı kullanan var mı? Avantaj ve dezavantajlarını merak ediyorum. Ya da önerilerinizi...
  5. dodulan

Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey....

Uzun şasi transporter camlı Van. Sanırım dingilden 3. Köprü olması gerekecek o halde :/ Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  6. dodulan

Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey....

Şimdi baktım fakat buradan neyi görüntüleyebileceğimi söylediniz onu anlayamadım. Aracımın kamyonet olduğunu biliyorum zaten. Köprü geçişi yapabiliyor muyum onu nereden öğrenebileceğim? Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  7. dodulan

Siz de haklısınız Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. dodulan

Ya bu iş yazılanlar ve uygulananlar açısından çok çelişkili. Acaba ilgilenen ve İstanbul’da yaşayan birisi bir trafik polisinden durumu öğrenip bizi de bilgilendirebilir mi? Ben de önümüzdeki hafta İstanbul’da köprü kullanacağım. Yani 3. Köprüye çıkmamak İçin Yenikapı Yalova feribotunu...
  9. dodulan

Tamamen saçmalık. O 3. Köprü yolunu dolanana kadar çorluya gitmiş olursun düz gittiğinde. Neden halk bu kadar zor durumda bırakılıyor anlamıyorum. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  10. dodulan

Akrabalarım hususi N1 doblolarıyla 2. Köprüden geçiyorlar yıllardır. Hala da. Bir sıkıntı yaşamıyorlar. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  11. dodulan

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Merhaba linkteki koltuktan Türkiye’de bulma şansım var mı acaba? Video: https://youtu.be/9P755UVE6qw Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. dodulan

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Aracın bu haliyle çevirmeye girdiniz mi? Yine bu forumda “ araç içeriği karavan donanımına sahipse ve ruhsat karavan donanımına sahip değilse %84 ötv yi ceza olarak ödetiyorlar ve proje ile karavana dönüştürmeniz gerekiyor” şeklinde bildiler mevcut. Sizin bu kullanımınız tamamen karavan ama...
  13. dodulan

Karavan Sigorta Ve Kasko Fiyatları

Peki bu 7. Basamağa düşmek için 7 yıl mı beklemek gerekiyor :) yani 7 kez sigorta yaptırdığımızda mı düşebiliyoruz? Bir de herkes için sabit fiyatlar mı bunlar? Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  14. dodulan

7. Basamak ne oluyor? Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  15. dodulan

Merhabalar. İzmir’de yaşıyorum ve bir karavan yapmanın eşiğindeyim. Başlamadan önce herkesin şikayetçi olduğu sigorta ve kasko fiyatları hakkında bilginizi almak istiyorum. İzmir öncelikli olmak üzere tüm yurttaki karavan sahiplerinden sigorta ve kasko harcamalarınızı öğrenebilir miyim? Amacım...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri