Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlı olsun kolay gelsin benimde hayalim ve çok istediğim ıveco daily 17 m3 den karavan yapmak mümkünse sizden kullandığını ahşap malzemenin cinsini ve miktarını birde kabloların ebatlarını vemiktatını yaxarmısınız aracınızın ağırlığı 3500kğ geçtimi birde mühendis ve ruhsat işleri nasıl...
Karavan bir yaşama biçimi veya özgür hayat diye düşünelim otel pansiyon bunlar benim için misafir olmak gibidir bulunduğunuz yere uyum sağlamak zorundasınız çünki orada kurallar bulunmakta karavan öylemi uykunuz kaçtı kahve nizi çayınızı içersiniz gece acıktınız hazırlar yersiniz bazı otellerde...
Sayın Aka yazınızı okudum teşekkür ederim bende izniniz ile yazınıza ekleme yapmak istiyorum.
Önce karavan nedir bunu bilmek gerekir ne için karavan istiyoruz karavanımızdan beklentilerimiz nedir moto karavan mı çekme karavan mı bunu bilmemiz önemli çünkü bunlar farklı karavanımızdan yaşam...