DoğalHayat kullanıcısının son içeriği

1. DoğalHayat

Müthiş Bir Ses Gelmeye Başladı Araçtan Motordan Mi Da Alttan Mi Anlamadım.

Selamlar , Istanbula gelme olanağımız olmuyor pek malesef. Ancak yapabilirsem genel bir bakıma oraya götürebilirim hem de önerilerini alırım. ancak Istanbula uzak kaldık... 20 yıl istanbul karmaşasından şimdi sakin köy ... kokuşmuş yemeği yemek gibi çöküyor vücuduma fikrime gelmek o karmaşa ve...
  2. DoğalHayat

Yolcu Koltuğu Oturmak Zor Çözüm ?

Selamlar, Freelander 1 2006 td4 ön yolcu koltuguna 173 boy bile inip binerken iki büklüm ve farklı yoga hareketleri gerekiyor :) Var mı bir yolu alçaltmanın kaportaya kafa atıyoruz artık bazen binerken :) bir ayarı var ben de bulamadıysam ... o da başka hikaye olur.. Selamlar
  3. DoğalHayat

Araç krank kasnağı dağıtmış. 3 sene önce takmıştık 1. kalte değildi sanırım. Şimdi cortego akıyoruz. bu arada yedek parça online alınan kaliteli yerler nereler biliyor musunuz ? hangi markadalar daha kalitlidir freelander yedek parça da . Örneğin aks kafası alacağım henüz emin olamadım.
  4. DoğalHayat

Müthiş bir ses gelmeye başladı araçtan motordan mi da alttan mi anlamadım. Once yolda. Giderken klimayı açınca aynı gürültü oldu. Kapattım. Sonra dönüşte yokuşta aniden ses başladı ve susmadi. Sağa çekip stop ettim. Bekleyip tekrar çalıştırdım sanki inşaat var gürültü. Kapatım. Tekrar ve...
  5. DoğalHayat

Freelander 1 Td4 Anahtar Kaybettim

Freelander 1 td4 anahtar kaybettim. Acil yardım. Kaça mal olur
  6. DoğalHayat

Şoför Cam Açılıyor Ama Kapanmıyor

Selamlar, Freelander 1 td4 sahibiyim . emektar doğa hayatına ilaç su gıda yardım taşımakla çok işimize yaradı ve koşturmamıza sürekli eşlik ediyor. Şoför arafında ki kontrol tuşlarından şoför camı açma sorunsu ancak kapatma yapmıyor . Daha önce uğraşında bir temas sağlıyrdu bir an...
  7. DoğalHayat

Motor Işığı

Daha önce selenoid valfi değişmiti 5-6 sene önce belki benzer bir arıza olabilir. düşük devirde kullanmaktan sebep kurum bağlama ve kirlenme olabiliyor belki de.
  8. DoğalHayat

Ön Sağ Rotil Boşluk

Evet usta görecek ki burada tek ustamız var :) babaeski ... gözümüzden sakınıyoruz birşey olmasın diye. ama çok yoğun... inşallah çok masraf açmaz
  9. DoğalHayat

Ön Sağ Rotil Boşluk

Selamlar, Bugün muayenede ön sağ rotil de boşluk var denilerek tekrarı istendi. parça siparişi öncesinde sormak istedim bilgilerinize danışarak; sağ ve sol rot başlığı almam ve bu değişim yeterli olur mu ? Freelander 1 2006 td4 araç ? En uygun maliyetle nasıl çözebilirim ? Rot mili almaya da...
  10. DoğalHayat

Motor Işığı

Selamlar Aracı uzun süre kısa mesafe az süreli kullandık. günde 2-3 dakika ve 3-5 km gibi . Böyle kullanıldığından dolayı bir yerlerinin kurum bağlaması tıkanması olası mıdır ? Ön bir çalışma olarak yakıt katkısı vs gibi maddelerle 1 - 2 saatlik yüksek devirli kullanımla bu tıkanıklıklar...
  11. DoğalHayat

Motor Işığı

Selamlar, Usta cihaza bağladığında arıza göstermemişti. Turbo da olabilir , düşük hızlarda ve devirde kullanıldığında olabilir belki yorumu olmuştu. Tanımadığımız yerden de çok korkar olduk. Evvelki senelerde hız 40 ın üzerine çıkmıyordu birşey oldu eşimle birlikte sanayiye girdik...
  12. DoğalHayat

Motor Işığı

Selam , Freelander Td4 2006 model soldaki motor ışığım bazen yanıyor bazen 80 civarı ve yol yokuş olursa.. ama çekişden düşüş yok. sonra araba stop ettiğimde ve bir kaç saat sonra tekrar yola çıktığım ilk harekette yanık ışık ancak ilerlediğimde 10 -20 mt sönüyor ve öyle kalıyor. Ara ara olan...
  13. DoğalHayat

Freelander 2006 Td4 Direksiyon Sağ Sol Yapıyor

Evet sorun iki tekerde iç teller kırılmış. dikdörtgen tekerler ile yol almışız. Hayır anlamadım da değişince düzeldi.
  14. DoğalHayat

Freelander 2006 Td4 Bagaj Kapağı Açmıyor / Ses De Çıkmıyor

Evet kendiliğinden tekrar çalışır hale geldi. temassızlık mı acaba bilemedim.
  15. DoğalHayat

Freelander 2006 Td4 Bagaj Kapağı Açmıyor / Ses De Çıkmıyor

Selam, Aracımın bajajını açmaya çalıştığımda sessizlik var o açma sesi yok ve kapak açılmıyor hiç hareket yok. Nerede sorun olabilir .*

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri