doğasever48 kullanıcısının son içeriği

1. doğasever48

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri tapetalk programından hızlı cevabı kullanarak yazdım 4 tane ayni mesajı göndermiş sonra pc den girip değişdirdim fakat mesajı silme kısmı yok tapetalk problemini herkes yaşıyor galiba
  2. doğasever48

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Bir daha ihale olmayacağı askeri araçların satılmayacağı hurdaya ayrılacağı bilgisini nereden biliyorsunuz?
  3. doğasever48

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Bir daha ihale olmayacağı askeri araçların satılmayacağı hurdaya ayrılacağı bilgisini nereden biliyorsunuz?
  4. doğasever48

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri .
  5. doğasever48

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Sigorta firmaları paranın %5-10 gibi kısmının kendilerine kaldığını fiyatı hazinenin belirlediğini bu sebeple indirim yapamadıklarını %90-95lik kısmının hazineye gittiğini söylüyorlar.Bana söyledikleri öyle sizde soruşturun.
  6. doğasever48

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Bu konu motorlu karavanı olan herkese bildirilmeli ve hep birlikde hareket edilmeli yoksa bir netice alınmaz çünkü sigorta ismi ile toplanan para hazineye gelir olarak kaydediliyor ve devlet böyle bir gelirden vazgeçmek istemez.
  7. doğasever48

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Destekliyorum toplu hareket edilmeli.
  8. doğasever48

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Arkadaşlar Hurdasan depolarında kırıkkale,aliağa,seymen de açık kasa kamyonet tipi satılık defender varmı bilgisi olanların cevabını bekliyorum.
  9. doğasever48

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Arkadaşlar Hurdasan depolarında kırıkkale,aliağa,seymen de açık kasa kamyonet tipi satılık defender varmı bilgisi olanların cevabını bekliyorum.
  10. doğasever48

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası...
  11. doğasever48

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd