doki kullanıcısının son içeriği

1. D

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Çoşkun bey, Antalya'da mısınız?
  2. D

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Çok teşekkür ederim.Arka koruma 250 tl Voyager marka
  3. D

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Eski sanayide,Akdoğan aksesuar(Sahibi Melikşah)
  4. D

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?
  5. D

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi teşekkürler esattas.Antalyadayım,ön koruma 275 tl
  6. D

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Yan basamaklar
  7. D

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Ön koruma
  8. D

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? arka koruma
  9. D

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Şimdilik bunlar,diğer değişiklikleride ilerde paylaşacağım.Ön koruma,yan basamak.arka koruma,ön iki cam film(Arka krartılmış camlara uygun),anten boyu kısaltıldı,ön ve arkada bulunan dacia yazısı içi mavi idi siyah boyandı.
  10. D

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Cumertesi günü teslim aldım.Yaptığım değişiklikle paylaşıyorum.
  11. D

Duster 85 DCI Chip Tuning Video

Ynt: Duster 85 DCI Chip Tuning Video Araç garantiden çıkmıyor mu bilginiz var mı?Bu arada hayırlıı olsun.
  12. D

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Mutlaka olacaktır.Hatta mart ayında oralara ziyaretim olacak.Mail yolu ile haberleşiriz.Görüşebilmek dileğiyle.
  13. D

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Çok teşekkür ederim C.C
  14. D

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Ocak 2012 ilk haftasına sipariş verdim.Antalya sarılar oto.(4x4 Laurette look paket+güvenlik pkt+ESP,ASR 110 bg+deri direksiyon+Kahverengi) Özellikle rengi için 1,5 ay beklemeyi göze aldım.Hazırda Bazalt gri vardı.O renk te güzel ama Kahverengi daha bir...
  15. D

Dacia Duster Krom Aksesuar

Ynt: Dacia Duster Krom Aksesuar Dostlar, firma Ankara da burdan da bakabilirsiniz.Ben kendileri ile görüşmüştüm(ANTALYA) buraya kadar kargo ile gönderebileceklerini söylemişlerdi.Aracım Ocak 2012 ilk haftası geleceğinden beklemedeyim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR