dorukkaraca kullanıcısının son içeriği

1. D

DACİA DUSTER 4x4 137 HP YÜKSELTME 4.5 CM

Ynt: Dacia Duster 4x4 137 Hp Yükseltme 4.5 Cm merhaba benim aracım 2012 model nissan x trail aracımı daha büyük lastik takmak için yükseltmek istiyorum nasıl yapabilirim? TEŞEKKÜRLER..SAYGILAR...
  2. D

midland 75-822 yardım

Ynt: midland 75-822 yardım Çok teşekkür ederim eski haline nasıl getirebilirim? SAYGILAR...
  3. D

2012 x trail lastik seçimi

Ynt: 2012 x trail lastik seçimi başka hangi ebatlar uyabilir.Önerebileceğiniz lastik var mı? çok teşekkürler.Saygılar...
  4. D

midland 75-822 yardım

merhaba midland 75-822 telsizimde önceden 40 kanal içinden 26.kanalı seçeniliyordum fakat şimdi 27.205 diye yazılar çıkıyor bu sorunu nasıl halledebilirim? teşekkürler.. SAYGILAR...
  5. D

Ynt: 2012 x trail lastik seçimi 235/55/r18 ebatlarındaki michelin cross tourer lastiğini yükseltme olmadan takabilir miyim orjinal ebatı 225/55/r18 teşekkürler....
  6. D

Yeni Arabamız

Ynt: Yeni Arabamız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın...
  7. D

Uzun Araştırmalar Sonrası X - Trail Aldım

Ynt: Uzun Araştırmalar Sonrası X - Trail Aldım uygun bir vakit bulduğumda mutlaka çekecem :) cam tavan gerçekten çok güzel yolculuklardada kamptaykende müthiş bişey ;D
  8. D

Ynt: Uzun Araştırmalar Sonrası X - Trail Aldım devam;
  9. D

10. D

11. D

Ynt: Uzun Araştırmalar Sonrası X - Trail Aldım Biraz geç oldu ama işte arabamın fotoğrafları;
  12. D

Ynt: 2012 x trail lastik seçimi general grabber at2 almayı planlıyorum 215/65/16 ebatlarında lastiği incelendim gerçekten iyi bir lastik gelince bakacaz yorumlarımı aktarırım...
  13. D

jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi?

Ynt: jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi? bende araçtan çok memnunum iyiy almışım diyorum.
  14. D

merhaba aracıma 16 inch jant alıp at ve ta lastik almak istiyorum.şuan ki lastik ebatı 225/55/18 herhangi bi yükseltme olmadan hangi ebattaki lastik takabilirim? çok teşekkürler...
  15. D

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel 2012 model nissan x trail için var mı elinizde

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri