dorukkaraca kullanıcısının son içeriği

1. D

DACİA DUSTER 4x4 137 HP YÜKSELTME 4.5 CM

Ynt: Dacia Duster 4x4 137 Hp Yükseltme 4.5 Cm merhaba benim aracım 2012 model nissan x trail aracımı daha büyük lastik takmak için yükseltmek istiyorum nasıl yapabilirim? TEŞEKKÜRLER..SAYGILAR...
  2. D

midland 75-822 yardım

Ynt: midland 75-822 yardım Çok teşekkür ederim eski haline nasıl getirebilirim? SAYGILAR...
  3. D

2012 x trail lastik seçimi

Ynt: 2012 x trail lastik seçimi başka hangi ebatlar uyabilir.Önerebileceğiniz lastik var mı? çok teşekkürler.Saygılar...
  4. D

midland 75-822 yardım

merhaba midland 75-822 telsizimde önceden 40 kanal içinden 26.kanalı seçeniliyordum fakat şimdi 27.205 diye yazılar çıkıyor bu sorunu nasıl halledebilirim? teşekkürler.. SAYGILAR...
  5. D

Ynt: 2012 x trail lastik seçimi 235/55/r18 ebatlarındaki michelin cross tourer lastiğini yükseltme olmadan takabilir miyim orjinal ebatı 225/55/r18 teşekkürler....
  6. D

Yeni Arabamız

Ynt: Yeni Arabamız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın...
  7. D

Uzun Araştırmalar Sonrası X - Trail Aldım

Ynt: Uzun Araştırmalar Sonrası X - Trail Aldım uygun bir vakit bulduğumda mutlaka çekecem :) cam tavan gerçekten çok güzel yolculuklardada kamptaykende müthiş bişey ;D
  8. D

Ynt: Uzun Araştırmalar Sonrası X - Trail Aldım devam;
  9. D

10. D

11. D

Ynt: Uzun Araştırmalar Sonrası X - Trail Aldım Biraz geç oldu ama işte arabamın fotoğrafları;
  12. D

Ynt: 2012 x trail lastik seçimi general grabber at2 almayı planlıyorum 215/65/16 ebatlarında lastiği incelendim gerçekten iyi bir lastik gelince bakacaz yorumlarımı aktarırım...
  13. D

jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi?

Ynt: jeep cherokee mi yoksa nissan x trail mi? bende araçtan çok memnunum iyiy almışım diyorum.
  14. D

merhaba aracıma 16 inch jant alıp at ve ta lastik almak istiyorum.şuan ki lastik ebatı 225/55/18 herhangi bi yükseltme olmadan hangi ebattaki lastik takabilirim? çok teşekkürler...
  15. D

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel 2012 model nissan x trail için var mı elinizde

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.