Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi Günler,
2. el aldığım, arazide tuttuğum bir karavanım mevcut. Güneş panellerinden dolayı aküler karavana vardığımda genelde gosterge 12,2 V civarında oluyor. Buzdolabım 220V ve şirkette sürekli 220V koyuyor ve yettiğini söylüyor. Buzdolabını başlattıktan bir süre sonra özellikle zaman zaman...
İyi Günler arkadaşlar,
Arazimde pek oynatmadığım ama olur da bir gün daha büyük araziye geçersem çekerim dediğim bir karavanım var geçen gün destek ayaklarını ayarlarken arka ayaklarından birinin miline yük bindi ve kırıldı hava karardığı için detaylı inceleme fırsatım da olmadı bu mili sağlam...
Merhaba arkadaşlar siteyi dolaşırken bulmuştum. Ben gezmeyi seven biriyim ve birçok ülke gezdim şuana kadar ama bu sefer ki düşüncem biraz farklı. Okuduğum okulda son 1 yılım ve yurtta evde vs kalmak istemiyorum okul bahçesinde 1 yıl yaşamak istiyorum fakat aklımda değişik sorunlar var yardımcı...