Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: (duster) Direksiyon Kutusu Sorunu
arkadaşlar sesi ben bariz bir şekilde fark etmedim ama son bir haftadır direksiyonda bir ağırlaşma olduğınu fark ettim özellikle park ederken nerdeyse tek elle çevirmek çok zor oluyor bu sorunla daha önce karşılaşan kullanıcı varmı .
Ynt: Farların Otomatik Kapanması
far sensörünüz hayırlı olsun . sonradan takılan far sensörlerinin kısa farları açtığını ancak sürüş esnasında el ile uzunları yakmak istediğimizde yakmadığını duymuştum kullanan biri olarak size sormak istedim uzunları yakabiliyomuyuz şürüş esnasında kolu çekince
orjınal anahtarın elektronik aksamınımı gecirdiniz sustalı kabın içine , kumanda kabı clıo 3 ün sanırım boş kumanda kutusunu ne kadara aldınız birde kumanda kabını alınca anahtar kısmı üzerinde oluyorda sadece çektirmekmi gerekiyor bunlarıda paylaşırsanız sevinirim bende bu şekilde yapmayı...
Ynt: Dacia Duster 'a Yapmak İstediğimiz Değişiklikleri Paylaşalım
pedal aydınlatmalarını araç stop ettiğinde yanacak şekilde nasıl bir bağlantıyla gerçekleştirdiniz acaba
Ynt: Duster İç Mekan Sesleri
peki bu iyileştirilmiş direksiyon kutusu geldiğinde bütün dusterlerı servise çağırıp üzerindeki kutuları değiştireceklermi yani
Ynt: ses yalıtımı
arkadaşlar bende bu rüzgar sesinden muzdaribim benim aracımdada başlıyor rüzgar sesi 70 80 km civarında iki farklı servise gittim ikisininde verdiği cevap aynaların hatalı dizaynından dolayı ayna ile araç gövdesi arasındaki bosluktan geçen havanın bu ruzgar sesini...
Ynt: Dacia - Duster; İçeriye Gelen Rüzgar Sesi Sorunu
sayın öztürk arkadaşım ben iki farklı servise götürdüm iki servisinde verdiği cevap aynaların hatalı dizaynından dolayı yani aracın gövdesi ile ayna arasındaki boşluktan geçen havanın bu sesi yaptığı hatta beraber teste cıktığımız usta yolda...
Ynt: Duster için İstanbul'da Kocaeli'de servis tavsiyesi
vallahi doğru söylüyorsun arkadaşım sanki ilk defa araba kullanıyoruz arabayı aldığım servise gösterdim bu sesten dolayı bana dedikleri aynaların hatalı dizaynından dolayı rüzgar tuttuğu ve bu rüzgar sesinin içeri geldiği şeklindeydi .bu...
Ynt: Duster için İstanbul'da Kocaeli'de servis tavsiyesi
selamlar benim aracın içindede rahatsız edici bir rüzgar sesi var acaba daha önceden bir servisle görüşüp sebebini öğrenebildinizmi bunun