duster10 kullanıcısının son içeriği

1. D

(Duster) Direksiyon Kutusu Sorunu

Ynt: (duster) Direksiyon Kutusu Sorunu arkadaşlar sesi ben bariz bir şekilde fark etmedim ama son bir haftadır direksiyonda bir ağırlaşma olduğınu fark ettim özellikle park ederken nerdeyse tek elle çevirmek çok zor oluyor bu sorunla daha önce karşılaşan kullanıcı varmı .
  2. D

Dacia - Duster; İçeriye Gelen Rüzgar Sesi Sorunu

Ynt: Dacia - Duster; İçeriye Gelen Rüzgar Sesi Sorunu peki arkadaşlar 2012 dusterde bu çamurluk içindeki sünger rüzgar sesini engelliyormu
  3. D

Farların Otomatik Kapanması

Ynt: Farların Otomatik Kapanması far sensörünüz hayırlı olsun . sonradan takılan far sensörlerinin kısa farları açtığını ancak sürüş esnasında el ile uzunları yakmak istediğimizde yakmadığını duymuştum kullanan biri olarak size sormak istedim uzunları yakabiliyomuyuz şürüş esnasında kolu çekince
  4. D

Dacia Duster Resimleri

Ynt: Dacia Duster Resimleri sis farı yuvalarındaki parlak krom parçaları nereden ve kaça temin ettiniz acaba
  5. D

Dacia Duster için Sustalı Anahtar

orjınal anahtarın elektronik aksamınımı gecirdiniz sustalı kabın içine , kumanda kabı clıo 3 ün sanırım boş kumanda kutusunu ne kadara aldınız birde kumanda kabını alınca anahtar kısmı üzerinde oluyorda sadece çektirmekmi gerekiyor bunlarıda paylaşırsanız sevinirim bende bu şekilde yapmayı...
  6. D

Dacia Duster 'a Yapmak İstediğimiz Değişiklikleri Paylaşalım

Ynt: Dacia Duster 'a Yapmak İstediğimiz Değişiklikleri Paylaşalım pedal aydınlatmalarını araç stop ettiğinde yanacak şekilde nasıl bir bağlantıyla gerçekleştirdiniz acaba
  7. D

Duster İç Mekan Sesleri

Ynt: Duster İç Mekan Sesleri peki bu iyileştirilmiş direksiyon kutusu geldiğinde bütün dusterlerı servise çağırıp üzerindeki kutuları değiştireceklermi yani
  8. D

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? ÖN KORUMAYI NEREDEN VE NE KADARA ALDINIZ ACABA
  9. D

DUSTER ORJINAL LED STOPLAR(AKSESUAR SITESI)

Ynt: DUSTER ORJINAL LED STOPLAR(AKSESUAR SITESI) site yabancı alışveriş yapılabiliyormu peki türkiyeden
  10. D

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi arkadaşlar bende duster kullanıcısıyım 1.5 4x2 laurette
  11. D

Ynt: Dacia - Duster; İçeriye Gelen Rüzgar Sesi Sorunu konuya çözüm için tecrübe ve bilgilerini paylaşan duster kullanıcı arkadaşlara teşekkürler
  12. D

ses yalıtımı

Ynt: ses yalıtımı arkadaşlar bende bu rüzgar sesinden muzdaribim benim aracımdada başlıyor rüzgar sesi 70 80 km civarında iki farklı servise gittim ikisininde verdiği cevap aynaların hatalı dizaynından dolayı ayna ile araç gövdesi arasındaki bosluktan geçen havanın bu ruzgar sesini...
  13. D

Ynt: Dacia - Duster; İçeriye Gelen Rüzgar Sesi Sorunu sayın öztürk arkadaşım ben iki farklı servise götürdüm iki servisinde verdiği cevap aynaların hatalı dizaynından dolayı yani aracın gövdesi ile ayna arasındaki boşluktan geçen havanın bu sesi yaptığı hatta beraber teste cıktığımız usta yolda...
  14. D

Duster için İstanbul'da Kocaeli'de servis tavsiyesi

Ynt: Duster için İstanbul'da Kocaeli'de servis tavsiyesi vallahi doğru söylüyorsun arkadaşım sanki ilk defa araba kullanıyoruz arabayı aldığım servise gösterdim bu sesten dolayı bana dedikleri aynaların hatalı dizaynından dolayı rüzgar tuttuğu ve bu rüzgar sesinin içeri geldiği şeklindeydi .bu...
  15. D

Duster için İstanbul'da Kocaeli'de servis tavsiyesi

Ynt: Duster için İstanbul'da Kocaeli'de servis tavsiyesi selamlar benim aracın içindede rahatsız edici bir rüzgar sesi var acaba daha önceden bir servisle görüşüp sebebini öğrenebildinizmi bunun

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri