Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, Kaz Daglarına daha önce gitmiş gezgin dostlardan öğrenmek isteriz
1-mayısın 3. Haftası gezi icin uygun mudur
2-yakın bölgede kamp kurabileceğimiz camping alternatifleri nelerdir
3- rotamız nasil olmalı. Yürümek istiyoruz. Arazi aracımız var ama amacımız treking
4-görülmesi...
Ynt: Gezenbilir Kastamonu Grubu
merhaba. mayis ayinda kure daglari milli parkini gezmeyi planliyoruz. 4-5 gun. camp kurmak istiyoruz. rota ve seyir planlamasi yapmak istiyoruz. sure cok mu fazla olur. mutlaka gormemiz gereken yerler. nerede konaklayabiliriz... tesekkurler
Ynt: 2006 ve üzeri yeni kasa grand vitara arazi için uygun değil midir?
şahsi kanaatim hiç bir grand vitara uygun değildir. bu iş düz vitarayla olur.... :))) biraz duygusalım tabi :)))
Ynt: rolantide oksuren vitara... :-)
1.6 motor vitaranin sehirici ve sehirlerarasi benzin ve lpg tuketimi ortalama kac litredir... olasi fazla yakit sarfiyatinin sebepleri nelerdir. Genel olarak tavsiyeler nedir. Yardim icin simdiden tesekkurler
Araba bostayken yutkunuyo. Titriyo... neden olabilir. Motorda yakin zamanda su islemleri yaptirdim.egzos ve emme siboplar degisti. Conta degisti. Silindir kapagina revizyon yapildi. Titreme ve yutkunma azaldi ama gecmedi... bir bilen yardim edebilir mi. Istanbul avrupa yakasinda iyi bir usta...
1.6 motor 92 model vitara otomatik vites. vites atarken tekliyor. buji dediler degistirdik duzeldi once. sonra yeniden basladi. buji kablosunu degistircez distributor kapagi tevzi makarasini da. sorumuz buji kablosunu orjinal yaptirin dediler. orjinal derken suzuki marka mi yani... bazilari ntk...
Ynt: Vitara ile ilgili bir kaç soru...
tüm cevaplamalar için teşekkür ediyorum... bir başka sıkıntımız vardı...
arabayı aldığımızda araba vites değişmelerinde tekliyordu. bujü kablosundan dediler... yan sanayi aldık... daha da arttı. orjinali gerekiyormuş. 350 tl istediler. o gün için idare...
araç: 92 modeli 1.6 vitara. aracı alalı 1 hafta oldu. açıkçası acemiyim de...
1- hararet göstergesi çok az yükseliyor... acaba gösterge mi bozuk yoksa... herkesin aracı da böyle mi. aracı göstermeli miyim?
2- aracın fun'ını kapatmak için bir düğmesi var mıdır. olması gerekir diye düşünüyorum.
3-...