e163026 kullanıcısının son içeriği

1. e163026

Gezen Bisiklet-bir Blog

Ynt: Gezen Bisiklet-bir Blog Selam, Öyle bir hırsım yok :) zaten yaptığım turlar performans turu değil gezmek için bisiklete biniyorum. Siz Ankara'da mısınız? Ankara'da öğrencilik hayatım bitti dolayısıyla daha çok memlekette (Adana) olurum arada bir Ankara'ya geliyorum.
  2. e163026

Gezen Bisiklet-bir Blog

Merhaba, Ankara'da bir öğrenciyim. Yaptığım bisiklet gezilerini, doğa yürüşlerini yazmaya başladım. Faydalı olabilecek konular hakkında da elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum. Bu işlerde yeni sayılırım, henüz uzun bir turum yok ama yakında çıkmayı umuyorum. Her türlü görüş ve...
  3. e163026

Yenice Ormanları, Keltepe

Ynt: Yenice Ormanları, Keltepe Çok teşekkürler paylaşım için, biz de sonunda gidebildik bizim sayfa da şurada : http://gezenbisiklet.wordpress.com/2013/09/25/yenice-ormanlari/
  4. e163026

Kamp Ocağı Seçimi

Belki işe yarayabilir, kartuşlu ocaklar hakkında yaptığım bir derleme: http://gezenbisiklet.wordpress.com/2013/05/26/kartuslu-ocaklar/
  5. e163026

Ynt: Yenice Ormanları, Keltepe yardımlarınız için çok teşekkür ederim :)
  6. e163026

Ynt: Yenice Ormanları, Keltepe Ne yazık ki sadece haftasonu gezmeyi düşünüyorum, sorgun yaylası tavsiyeniz için çok teşekkürler onu da gezi planına ekleyeyim :)
  7. e163026

Ynt: Yenice Ormanları, Keltepe çok teşekkürler :)
  8. e163026

Kaçkar Haritaları

Ynt: Kaçkar Haritaları Elimdekilerin hepsini linkten indirebilirsiniz, umarım içlerinden işinize yarayan çıkar. Dropbox - Kaçkarlar.zip
  9. e163026

Merhabalar, Eylül başında Yenice Ormanları'nda kamp yapmayı düşünüyoruz. Konuyu açmadan önce, tekrar etmemek amaçlı benzer konuları inceledim. Benzer sorular var ama tam olarak istediğim cevabı bulamadım o yüzden yeni bir konu açayım dedim kusuruma bakmayın. Keltepe'de kamp yapmayı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri