Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Araçınız maşaallah çok iyi duruyor 2007 vardı servis bakımlı mecbur kalıp satmak zorunda kalmıştım her hangi bir nedeni yok servis bakımlı olduktan sonra düşünebilirim 2006-2009
temiz bakımlı pajero 3.2 did almayı düşünüyorum satan arkadaşım varsa ...2008-2011 model pajero almayı düşünüyorum satmayı düşünen arkadaşım varsa iletişim kurarsa sevinirim bu arada 2015 model golfüm var takas önceliğim var malesef...
fuat hocam cok tesekkurler bilgi icin bende biraz obsesiflik var km takintim var arac guzel ve diri duruyor ancak km uymuyor kriterlerime saygilar iyi satislar....
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2007 model pathfinder aracım var 125000 km de hatasız 12 kez yetkili servis bakımlı ilk sahibi holding patronu makam arabası 2 sahibi Antalyalı bir abimiz 3 sahibi doktor abim 4. sahibi benim araça çizilmelere önlemek amaçlık yan tarafları komple kaput filmi ile kaplanmıştır içi dışı sıfır...