Efe M. kullanıcısının son içeriği

1. Efe M.

8-9 Ekimde Yedigoller?

Aynı tarihte bende düşünüyorum 8-9 ekim gibi. Dikkat etmemiz gereken uyarınız varsa iyi olur arkadaşlar orada ilk kampım olacak. [emoji846] Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. Efe M.

Çadır Seçimi

Teşekkür ederim :) Kullanıcı yorumu oldukça az bu çadırla ilgili. Zamanın olduğunda yanıtlayabilirseniz çok memnun olurum, sizce - leri neler? Şu büyük eksiklik dediğiniz bir sıkıntı oldu mu? :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Efe M.

Kamp Arkadaşları ...

Yeni gördüm konuyu. Bu seferlik yokum ama bir dahaki sefere katılabilirim bende. :smiley: Takipteyim yine de. Katılan arkadaşlara iyi eğlenceler.. :)
  4. Efe M.

Çadır Seçimi

Husky Bizon hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Yeni katılıyorum aranıza. Yağmurlu havalarda işimi görür mü? Çadır linki: Husky Bizon Yeşil 4 Kişilik Çadır Fiyatı - Taksit Seçenekleri Bu bütçelerde başka önerilerinizi de dinleyebilirim. :)
  5. Efe M.

Husky Bizon 3 Kisilik Cadir Hakkinda

Arkadaşlar bende bu çadırdan almayı düşünüyorum. Çok soğuk karlı havalarda kullanma düşüncem yok şuan için. Yağmurlu havalarda kullanabilirim. Normalde 2 kişi falan kullanmayı düşünüyorum ama hem biraz rahat olsun hem de 3 kişi falan olursak sıkıntı olmasın diye bunu düşündüm. 450 TL civarında...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR