EFEGETA kullanıcısının son içeriği

1. EFEGETA

Bf Goodrich Urban Terrain

Bir yıldır BF Urban Terrain 4 mevsim lastik kullanıyorum. Lastikçilerin ısrarla "olmaz öyle şey, 4 mevsim lastik yoktur" şeklindeki baskılarına rağmen kullanmaya devam ediyorum. çok çok memnunum. Arazide, karda, çamurda, şehir içinde yaz kış işimi gayet iyi görüyor. Güvenli! ben tavsiye ederim.
  2. EFEGETA

Bf Goodrich Urban Terrain

Bir yıldır BF Urban Terrain 4 mevsim lastik kullanıyorum. Lastikçilerin ısrarla "olmaz öyle şey, 4 mevsim lastik yoktur" şeklindeki baskılarına rağmen kullanmaya devam ediyorum. çok çok memnunum. Arazide, karda, çamurda, şehir içinde yaz kış işimi gayet iyi görüyor. Güvenli! ben tavsiye ederim.
  3. EFEGETA

15 M3 Jumper Yapım Başladı

Selam, güzel bir paylaşım olmuş. Teşekkürler. Karavanınızı güzel günlerde kazasız belasız kullanmanızı diliyorum.
  4. EFEGETA

Hermetik Şofben Kullanımı

şunu sorgulamak ta önemlidir: duş ne sıklıkla ve ne kadar önemli? örneğin; çadır kampları yaptığımdan bilirim, doğa kamplarında maksimum 3 gün için çok duş ihtiyacınız olmaz. dolayısıyla 3 günde bir kısa duş yeterli olacaksa, bu @SNN76 'nın önerisi neden olmasın? bence çok güzel bir çözüm. Yine...
  5. EFEGETA

Çamkoru Tabiat Parkı [temmuz 2020]

paylaşım için çok teşekkürler. keşke biraz daha etraf fotosu koysanız :)
  6. EFEGETA

Kampa Uygun Araç

Dacia Duster ile ilgili forumları incelemeni öneririm. Araç yedek parça ve konfor/Dayanıklılık açısından dezavantajlı diye okumuştum. Ben de Ssangyong Kyron var. Fiyatı emsallerine göre ucuz. Konforlu, dayanıklı, sağlam ve parçası/bakımı ucuz. İçi+bagajı çok çok geniş. Duster'la kıyaslanamaz...
  7. EFEGETA

Uylu Tulumu Tavsiyesi

kusura bakma ama maalesef durum budur
  8. EFEGETA

Uylu Tulumu Tavsiyesi

o fiyata seni koruyacak tulumu belki ikinci el bulabilirsin
  9. EFEGETA

Uylu Tulumu Tavsiyesi

decathlon
  10. EFEGETA

Aladağ Ocak 2020 Kış Kampı

ortam, kamp, fotoğraflar harika. tebrik ederim. bir ara araç üstü çadır hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.
  11. EFEGETA

İnönü Yaylası Kış Kampı - Menderes'te Drone Uçurduk - Ocak 2020

Paylaşım ve bilgilendirme için çok teşekkürler. iyi kamplar diliyorum. bu arada son bir soru: drone hakkında da biraz aydınlatır mısın?
  12. EFEGETA

Teşekkür ederim, bu arada naturehike cesaret verici bir tercih. havalandırma durumu yeterli mi?
  13. EFEGETA

sabah donan ayakkabının buzunu nasıl çözdünüz? :)
  14. EFEGETA

kullandığınız teknik ekipmandan bahseder misiniz?
  15. EFEGETA

İki̇nci̇ El Malzeme

çanta ikinci el olabilir ama uyku tulumu asla!

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri