EldenEle kullanıcısının son içeriği

1. EldenEle

İlan Silememe Sorunu...

Merhabalar İlanlarımı kendim silemiyorum sitede ciddi bir sorun bu, 10 yıl önceki ilanlarım için arayanlar var ve bu durum sıkıntı vermeye başladı Bana ait olan tüm ilanların silinmesini talep ediyorum..
  2. EldenEle

4x4 Araçlara Aksesuar Üretiyoruz..

Sipariş üzerine fiber malzemeden 4x4 araçlara çeşitli aksesuar üretimi yapmaktayız. İş yoğunluğunda dolayı buraya detaylı bilgi giremiyorum, ürünlerin güncellemeleri sadece web sitemizde yapılmaktadır, üretim yaptığımız ürünleri güncel fiyatları wb sitemde ilgili kategoriyi ziyaret ederek...
  3. EldenEle

Satılık 1990 Jeep Cherokee 4.0

Kanunen benzin den dizel'e dönüşüm yapılamıyormuş, ancak 4.0 motoru 2.5 benzinli'ye çevirmekte sakınca yoktur herhalde, şuan böyle bir şeye gerek duymuyorum ters bir durum oluşursa diye alternatifleri araştırıyorum, teşekkürler.
  4. EldenEle

Tanıdığınız birinde mi gördünüz ? konu hakkında bilgi almak için kendisine ulaşmamız mümkünmü ?
  5. EldenEle

Araç için bir müşteri aradı bunu alıp manuel yapacakmış acaba motorunu da değiştirebilirmiyiz mesela başka bir araca ait 2.5 motoru buna takıp işletebilirmiyiz bu konuda bilgisi olan var mı ?
  6. EldenEle

Evet onun arabası
  7. EldenEle

Merhabalar, aranızda bu aracı bilen tanıya vardır belki varsa aranızda bilgi paylaşımı yapar araç hakkında bilgi edinebilirsiniz, aracı sizin gibi offroad yapmak için değil keyfi olarak aldım keyfini sürdüm ve keyfi olarak satmaktayım, aşağıda kısaca bilgi geçiyorum diğer resimlerini ve...
  8. EldenEle

Fiber Üretim Dodik Çeşitlerimiz..

Ürünler sipariş üzerine fiber malzemeden üretilmektedir. Mat siyah renkte boyalı veya isteğe göre pütürlü olarak teslim edilir. Ürünler tek olarak alınabilir adet alımlarda fiyatları farklıdır. Ürünün cinsine göre yanında cıvata ve fitil verilecektir. Fiyatlara kdv dahil değildir. > İş...
  9. EldenEle

Çeşitli Arazi Araçlarına Çamurluk Ağızları ( Dodik )

Güncel Ürün ve Fiyat Listesi Ürünler sipariş üzerine fiber malzemeden üretilmekte olup mat siyah renkte boyanmış şekilde teslim edilir. Fiyatlar ürünlerin nakit ve peşin fiyatlarıdır cıvata, fitil gibi ekstralar fiyata dahil değildir. Land Rover Discovery TD5 Extreme Çamurluk Ağzı için aracın...
  10. EldenEle

Alınık - Jeep Cherokee Xj 2.5 Düz Vites

Ynt: Alınık - Jeep Cherokee Xj 2.5 Düz Vites Bir arkadaşım bu aracı 210 bin Mil'de 14.000 TL'ye aldı, internette biraz bakındım malum sitede 3-4 tane gördüm 30-40.000 TL fiyat yazmışlar bir senedir ilanları duruyor, sizi bilmem ama benim gözümde bu araç o fiyatlar etmez ben heves ettim almaya...
  11. EldenEle

Jeep Cherokee 2.5 Düz Vites Araç Hakkında Bilgi Lazım..

90-93 arası Jeep Cherokee 2.5 Düz Vites araç almayı düşünüyorum, forumda 4.0 Limited hakkında çok bilgi var ama bu araçla ilgili bir şey göremedim, bu aracı kullanan huyunu suyunu bilen artı ve eksi yönlerini yazarsa sevinirim, bu araç cip olarak ilk aracım olacak ve off road için...
  12. EldenEle

Alınık - Jeep Cherokee Xj 2.5 Düz Vites

Merhaba arkadaşlar, 12-13.000 TL arası, düz vites, 2.5 motor, kare kasa Jeep Cherokee XJ almayı düşünüyorum, İstanbul Anadolu yakasındayım bu benim ilk aracım olacak ve arazi için almıyorum onun için orijinal yani aksesuarsız olabilir, aslında aradığım aracı buldum ama bana uzak bir şehirde...
  13. EldenEle

Çeşitli Araçlara Dıştan Vidalı Geniş Dodikler

Ynt: Çeşitli Araçlara Dıştan Vidalı Geniş Dodikler GÜNCEL ÜRÜN LİSTESİ VE FİYATLARI Ürün yelpazemizi her geçen gün genişletiyoruz, şuan Land Rover Discovery TD5 için mevcut olan Extreme dodiğin 14cm civarı genişliği olan farklı 2. versiyonu üzerinde çalışıyoruz, ayrıca Suzuki Vitara Tek Kapı...
  14. EldenEle

Ynt: Çeşitli Araçlara Dıştan Vidalı Geniş Dodikler GÜNCEL ÜRÜN LİSTESİ VE FİYATLARI 1) Jeep CJ 5-6-7-8- Dıştan Vidalı Geniş Çamurluk Ağzı Dodik ( 300 TL ) 2) Jeep Wrangler Dıştan Vidalı Geniş Çamurluk Ağzı Dodik ( 300 TL ) 3) Jeep Grand Cherokee V8 Dıştan Vidalı Geniş Çamurluk Ağzı Dodik (...
  15. EldenEle

Ynt: Çeşitli Araçlara Dıştan Vidalı Geniş Dodikler Merhaba, biz sıfırdan dodik üretim yapmıyoruz, üretim yaptığımız araçlar haricinde sizinki gibi farklı araçlara dodik isteyenler oluyor ama sadece elimizdeki ürünlerin uyma olasılığı olan araçlara mevcut olan dodikleri uyarlayabiliyoruz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,994
Kayıtlı Üye Sayımız
166,745
Kaydolan Son Üyemiz
kreasus

Çevrimiçi üyeler

Geri