elturco78 kullanıcısının son içeriği

1. E

balkan turu

Ynt: balkan turu anlaşıldı...kimseden hayır yok, kendi işimizi kendimiz yapacağız...ensemiz kalın olur bari kurt gibi...
  2. E

balkan turu

herkese selamlar, bu ay sonu tek başıma bir balkanlar turu yapmak istiyorum, şu an için en uygun uçak bileti priştina'ya var, üsküp biletleri sürekli değişiyor, birincisi gidiş-dönüş aynı yerden almasam bir sorun olur mu? mesela gidiş priştina, dönüş atıyorum belgrad ya da üsküp falan...araba...
  3. E

Turlar ile Tatile Gideceklerin Dikkatine

bende tam ets'den gemi turu almayı düşünüyordum...uzak durmakta fayda var anlaşılan, sonra para verip alamamak var...
  4. E

Tayland-bangkok uçak bileti

Ynt: Tayland-bangkok uçak bileti şu anda thy de kampanya var, istanbul bangkok eylül 2 hafta fiyatı 991 lira civarında...ama dediğim gibi ilk iki hafta için geçerli...ihtiyacı olan acele etsin...
  5. E

Vize Almanın Püf Noktaları

Ynt: Vize Almanın Püf Noktaları valla benim önceliğim her zaman vizesiz ülkeler...avrupadaki ülkelerden 100 kat daha güzel yerler var vizesiz...uzakdoğu, güney amerika, kuzey afrika, balkan ülkeleri, rusya, ukrayna, vesaire...ayrıca buralar biterse eğer pasaportumda o kadar giriş çıkış...
  6. E

Tayland-bangkok uçak bileti

Ynt: Tayland-bangkok uçak bileti ben de haziran sonu gibi gitmeyi düşünüyorum, şu anda en uygun fiyatlar royal jordan ve emirates gibi gözüküyor...turla gitmeyi bende pek tavsiye etmem, orada kafana göre takılmak her zaman daha iyidir, ingilizcen varsa hiç sorun yaşamazsın...
  7. E

Tayland yol arkadaşı

Ynt: Tayland yol arkadaşı haziran ayı için bilet fiyatları nedir? uygun olanlar :)
  8. E

Lens Tamiri Yapan Yer Önerisi

Ynt: Lens Tamiri Yapan Yer Önerisi sağlık olsun...bir dahaki işarete artık...
  9. E

Canon EOS Rebel T1i 15.1 MP CMOS Digital

Ynt: Canon EOS Rebel T1i 15.1 MP CMOS Digital amazondan gelecek demişsin, acaba gümrükte 150 dolar üstü ürün olduğu için sorun çıkmıyor mu?
  10. E

Başlangıç İçin Hangi Makine'yi Önerirsiniz?

Ynt: Başlangıç İçin Hangi Makine'yi Önerirsiniz? 550d'nin fiyatı hayyamda yaklaşık 1500 lira civarında, 18-55 lens, çantası, 4 ya da pazarlığınız iyiyse 8gb kartı ile birlikte bu fiyata alınıyor...600d ise 1650 civarındaydı enson ama benim tavsiyem madem üst limitin 2500 lira, 100 lira daha...
  11. E

Lens Tamiri Yapan Yer Önerisi

Ynt: Lens Tamiri Yapan Yer Önerisi 90 liraya tamir ettirmektense 50 lira daha ekleyip yenisini almak daha mantıklı...herşey de bir hayır vardır mantığından bakarsak belki de bu sayede 18-55ten kurtulup başka bir objektife (18-135) geçmenin bir işaretidir bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,946
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri