elvishuseyin kullanıcısının son içeriği

1. E

Keykubad - Kervan Yolu

Konya Büyükşehir Belediyesi sponsorluğuyla hazırlanan harika bir rota. Topğlam uzunluğu 450 km. Ben 226 km'sini yürüdüm. Çünkü bir etabı tamamlayıp tekrar geri dönüşler yapmam gerekiyordu. Sonuçta Gökyurt ( Kilistra ) 'dan Alarahan'a kadar olan mesafeyi yürüdüm. Etaplar yeni işaretliydi...
  2. E

Kaçkar Dağlari ( Sarigöl - Ayder )

Rotaya Likya Yolu kurucusu Kate Clow'un Kaçkarlar isimli kitabından ve Kültür Rotaları Derneği'nden aldığım GPS verileriyle başladım. Erzurum'a uçakla geldim. Buradan Yusufeli'ne otobülse geçtim. Şansıma otogarda Sarıgöl dolmuş şoförüyle tanıştım. 1 saat bekledikten sonra yola koyulduk. Bir sürü...
  3. E

Efeler Yolu

Fotoğraflar 3
  4. E

Efeler Yolu

Fotoğraflar 2
  5. E

Efeler Yolu

Fotoğraflar.
  6. E

Efeler Yolu

25. Etap ; Akçaşehir - Küçükkale Etap güzel, ormanlar içinde uzun yürüyüşler yapılıyor. Su kaynağı yok. Ağaç kesimleri patika yolları bozmuş. Küçükkale'ye inerken sanki bitki tünelinin içinden geçtim. Dost işletme etap btiminden sonra 1,7 km uzakta. Köyde bakkal yok: Kahbehanede 1,6 km ileride...
  7. E

Efeler Yolu

Efeler Yolu'nfdaki Dost İşletmeler çok yardımcı oluyorlar. Konuksever insanlar. İştemede, evde, pansiyonda yada bahçede çadırda kalmanızı sağlıyorlar. Tabii ücret ödemek gerek. Bazıları para almak istemedi. Onlar sayesinde çok rahat ettim. Harika kahvaltıların, et yemeklerinin, şerbetlerin...
  8. E

Efeler Yolu

10 Mayıs'ta baştan tekrar yürümeye başladım. Tecrübelerini paylaşacağım..
  9. E

Efeler Yolu

Efeler Yolu'nda bisiklet rotasıda açılmış durumda. Gönüllü sistemi ve dost işletmeler sistemi başlamış. Telefon numaraları internet sayfasında yazılı. Her konuda yardımcı oluyorlar sağolsunlar.
  10. E

Güver Uçurumu Tam Tur

Rota Bilgisi: Rotayı oluşturan: Metin Uluışık Oluşturulma tarihi: 28 Kasım 2016 Mesafe: 15,12 km (5-7 saat) Zorluk Derecesi: Zor İşaretleme: Kırmızı ok işareti. Rota eski olduğu ve yenileme olmadığı için zayıflamış durumda. Rota deneyimsiz yürüyüşçüler için uygun değil. Yağışlı dönemlerde...
  11. E

Efeler Yolu

Aklıma geldi; Mesela Birgi Koyunden Bozdağ 'a kadar toprak yoldan gidiliyor. Azıcık bir kısım ormandan geçiyor. Enduroyla rahat geçilir. Daha fazla bilgi almak icin Efeler Yolu instagram hesabından özel mesaj yazın bence. Çok yardımcı oluyorlar. Enduroyla gideceğiniz için ve ilk olacağı için...
  12. E

Efeler Yolu

Benim yürüdüğüm bölümlerde enduronun geçemeyeceği noktalar vardı. Fakat genelde toprak yol kullanılıyor. Mesela Kavaklidere-Nazarköy başlangıcında geçmeniz mümkün değil. Ama Nazarköy den tirmanışın bittiği noktaya kadar toprak yol var. Yada Bozdağ 'a çıkamazsınız.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri