elvishuseyin kullanıcısının son içeriği

1. E

Efeler Yolu

10 Mayıs'ta baştan tekrar yürümeye başladım. Tecrübelerini paylaşacağım..
  2. E

Efeler Yolu

Efeler Yolu'nda bisiklet rotasıda açılmış durumda. Gönüllü sistemi ve dost işletmeler sistemi başlamış. Telefon numaraları internet sayfasında yazılı. Her konuda yardımcı oluyorlar sağolsunlar.
  3. E

Güver Uçurumu Tam Tur

Rota Bilgisi: Rotayı oluşturan: Metin Uluışık Oluşturulma tarihi: 28 Kasım 2016 Mesafe: 15,12 km (5-7 saat) Zorluk Derecesi: Zor İşaretleme: Kırmızı ok işareti. Rota eski olduğu ve yenileme olmadığı için zayıflamış durumda. Rota deneyimsiz yürüyüşçüler için uygun değil. Yağışlı dönemlerde...
  4. E

Efeler Yolu

Aklıma geldi; Mesela Birgi Koyunden Bozdağ 'a kadar toprak yoldan gidiliyor. Azıcık bir kısım ormandan geçiyor. Enduroyla rahat geçilir. Daha fazla bilgi almak icin Efeler Yolu instagram hesabından özel mesaj yazın bence. Çok yardımcı oluyorlar. Enduroyla gideceğiniz için ve ilk olacağı için...
  5. E

Efeler Yolu

Benim yürüdüğüm bölümlerde enduronun geçemeyeceği noktalar vardı. Fakat genelde toprak yol kullanılıyor. Mesela Kavaklidere-Nazarköy başlangıcında geçmeniz mümkün değil. Ama Nazarköy den tirmanışın bittiği noktaya kadar toprak yol var. Yada Bozdağ 'a çıkamazsınız.
  6. E

Truva Yolu ( Troya'dan Assos'a - Troya Kültür Rotasi )

E tabi sıcak biraz bunaltıcıydı. Ama pes etmedim. Yolu yürümekteki amacım; Türkiye'deki bütün yürüyüş yollarını yürümek.
  7. E

Başlangııöç noktasona gitmek için ; Çanakkale merkezinden Tevfikiye Arkeo köyü dolmuşuna binip başlangıç noktasi olan Truva Muzesi'ne gtmek gerekiyor. Tevfikiye köyü dolmuş durağı Cuma Pazari mevkiinde. Google harita adresi : Cuma Pazarı Otobüs DuraÄı · Ãanakkale Merkez, Ãanakkale
  8. E

Efeler Yolu

EK fotoğraflar
  9. E

Efeler Yolu

EK fotoğraflar
  10. E

Efeler Yolu

EK Fotoğraflar
  11. E

Efeler Yolu

Selamlar. Efeler Yolu'nda 12 günlük deneyimim oldu. Rotalar ' zor ve orta ' kategorisinde. Deneyim ve kondisyon şart. Bence açıkça dağcılık faaliyeti yapılıyor. Harika manzaralar ve doğa var. Harika köyler gördüm, bilgiler edindim. 13 Mayıs'ta başladım hava gece ciddi soğuktu. Sonraki gecelerde...
  12. E

Selamlar. Rotanın son kısmı hariç Mayıs ayı sonunda yürüdüm. Kısaca izlenimlerim; Rota kolay. Deneyimsiz yürüyüşçüler rahat yürüyebilir. Fakat geneli toprak yol. Sadece 2 bölgede doğanın tam içinde yürünebiliyor. Araç geçince bolca toz yutmak zorunda kalınıyor. Her gün 1-2 köye girip...
  13. E

Yarımada Izmir

Rotayı yürüdüm. Kamp bilgileri vs. bu paylaşımda; https://www.gezenbilir.com/forum/konu/efes-mimas-yolu-rota-yarimada.112792/#post-1570914
  14. E

Sufi Yolu Doğa Yürüyüş Rehberi Hazırlandı.

Yürüyen ilk TC vatandaşıyım 😇😇 Eylül 2021'de yürüdüğüm Sufi Yolu hakkındaki gözlemlerim; Sufi̇ Yolu ( İstanbul - Konya 800 Km. )
  15. E

Doğada Hayatta Kalma

Marka Zukerberg kıyamet Sığınağına taşındı.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri